Βατανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

Βατανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

bet365

Εκτός στόχων βγαίνει η Καρδίτσα, που γνώρισε ήττα σοκ από τον Βατανιακό με 3-1 και θέλει ένα θαύμα για να μπει στα πλέι οφ.

Μόνο η λέξη «αυτοκτονία» μπορεί να χαρακτηρίσει την ήττα της Καρδίτσας από τον Βατανιακό με 3-1, αφού η Αναγέννηση πλέον αναζητά ένα τεράστιο θαύμα για να μπει τελικά στα πλέι οφ. Η πίεση φαίνεται πως... λύγισε τους παίκτες της ΑΣΑ, που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Βατανιακός, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη, παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος! Ο Έμβουε ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 22', όμως στο 42' ο Μίλιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, αφήνοντας την ομάδα του με 10.

Ο Βατανιακός δεν πτοήθηκε και κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος, μετά από αυτογκόλ του Δημόπουλου. Η Καρδίτσα κατάφερε να απαντήσει και να μειώσει προσωρινά με τον Μπουντούρη στο 49', όμως ο σύλλογος της Κατερίνης τελείωσε το ματς, αφού ο Αλεξίου στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Μπουζούκης (83' Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Ποτουρίδης (67' Αλεξίου), Βουτσιάς (54' Γιαννούλης), Έμβουε, Μίλιτς.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας (79' Κόκκινος), Δημόπουλος (57' Σίμωσης), Κουκούλης, Οικονόμου, Γήτας, Γεωργακόπουλος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Τιμόνοφ (46' Χλωρός).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα