Οι… πρωτάρηδες Μάρτενς και Χούσεν (vid)

Οι… πρωτάρηδες Μάρτενς και Χούσεν (vid)

Gazzetta team
Οι… πρωτάρηδες Μάρτενς και Χούσεν (vid)

bet365

Για πρώτη φορά θα ζήσουν την ατμόσφαιρά ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο Μάαρτεν Μάρτενς και ο Ντάνι Χούσεν μίλησαν για το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης.

Είναι δύο από τους πρωτάρηδες σε αγώνες ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη. Εχουν ακούσει για τον ειδικό χαρακτήρα των αναμετρήσεων και περιμένουν να διαπιστώσουν από κοντά πόσο διαφορετικά είναι αυτά τα ματς που καθηλώνουν τα πάντα στην πόλη.

Μέχρι τότε, όμως, ο Μάαρτεν Μάρτενς και ο Ντάνι Χούσεν έχουν μια πιο ρεαλιστική, ορθολογική ίσως και κυνική, αλλά πάντα ποδοσφαιρική προσέγγιση του αγώνα. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στη βαθμολογία, διεκδικεί το Κύπελλο, έχει παίκτες με ποιότητα και αγωνίζεται με τον τελευταίο στη βαθμολογία πρέπει να πάρει τη νίκη.

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα