Εκτός αποστολής ο Πράνιτς

Εκτός αποστολής ο Πράνιτς

Εκτός αποστολής ο Πράνιτς

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν θα ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα, καθώς έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα στα Ιωάννινα. Δεν προπονήθηκαν και δεν υπολογίζονται οι ασθενείς Πράνιτς και Σπυρόπουλος, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Πέτριτς και Μπαϊράμι. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και ανάπτυξης, δίτερμα και τελειώματα.

Στην αποστολή, που αναχωρεί αύριο το πρωί για τα Γιάννινα, θα βρίσκονται οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν. Μετά το ματς των Νέων θα ενσωματωθούν και οι Χουχούμης και Γιαννιτσάνης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο Κουτρουμπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα