Οι καλύτερες... μεταγραφές!

Οι καλύτερες... μεταγραφές!

Οι καλύτερες... μεταγραφές!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού που δεν είναι άλλη από την δουλειά που γίνεται στα «πράσινα» φυτώρια.

Εννέα παίκτες από τα τμήματα υποδομής υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι το καλύτερο νέο για μία ομάδα, που βελτιώνεται εξελίσσεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και έχει αποφασίσει, ότι και να γίνει τα επόμενα χρόνια να στηριχθεί στα δικά του παιδιά . Ολοι λένε, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν ο Γιάννης Σαμαράς και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής. Μία δουλειά , που θα αποδώσει καρπούς και τα επόμενα χρόνια οι φουρνιές των νεαρών παικτών θα μπορούν και να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα και την διαφορά να κάνουν.

Με την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι «πράσινοι» πρόλαβαν και τους μάνατζερ, που την «ψάχνουν» με τους πιτσιρικάδες και συνήθως τους πηγαίνουν σε ομάδες του εξωτερικού. Ετσι και με δεδομένο, ότι υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτά τα εννέα παιδιά, ο Παναθηναϊκός θεωρώ, ότι έκανε τις ...καλύτερες μεταγραφές. Τώρα μπορεί να μην φαίνονται, αλλά σε ένα, δύο χρόνια θα φανούν.

Είναι βέβαιο. Αρκεί να συνεχιστεί το πλάνο, που έχουν χαράξει οι «πράσινοι» και να μην έρθουν τα πάνω-κάτω ένα πρωί και πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια, που γίνεται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Το πιο σημαντικό είναι, ότι οι «μικροί» βλέποντας τον Καπίνο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Μαρινάκη, τον Ρισβάνη, τον Λαγό, να καθιερώνονται στην πρώτη ομάδα έχουν μεγάλο κίνητρο για να δουλέψουν πολύ και να κάνουν κάτι ανάλογο. Επίσης κίνητρο για τα παιδιά της Ακαδημίας είναι ότι βρίσκονται σε συνεχή παρακολούθηση από τον Αναστασίου, τον Νταμπίζα, τον Σαραβάκο.

Όλη την χρονιά παρακολουθούν από κοντά τα παιχνίδια των Νέων και έχουν ιδία άποψη για το κάθε παιδί. Οι πιτσρικάδες , λοιπόν, ξέρουν ότι τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία, για να δουλέψουν με ανθρώπους που τους πιστεύουν , με ανθρώπους που μπορούν να τους βελτιώσουν και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.