Πάει «Βικελίδης» o Σαββίδης

Gazzetta team
Πάει «Βικελίδης» o Σαββίδης

bet365

Την επιθυμία να βρεθεί στο «Κλ. Βικελίδης» φαίνεται ότι έχει εκφράσει ο Ιβάν Σαββίδης, στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Τι είπε για τους οπαδούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς «φτιαγμένος» μετά τη νίκη γοήτρου επί του Ολυμπιακού και βλέποντας όλο το κλίμα που επικρατούσε μετά το τέλος του αγώνα, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να δώσει το «παρών» και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου. Με δεδομένο πάντως ότι συνηθίζει να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις την τελευταία στιγμή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη.

Από εκεί και πέρα πάντως στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου δεν άρεσε καθόλου η είσοδος οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και γι' αυτό τον λόγο έδωσε σχετικές εντολές στους συνεργάτες του να υπάρξει καλύτερη αντίδραση από τους ανθρώπους ασφαλείας στα επόμενα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα