Group therapy στην ΑΕΚ

Group therapy στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Group therapy στην ΑΕΚ

bet365

Το 'πε και το 'κανε ο Τραϊανός Δέλλας, που συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του για την κακή εικόνα της ομάδας με τον Ηρόδοτο.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα της ήταν τέτοια ώστε να ακούσει δικαιολογημένα αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της. Ο Δέλλας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου είχε ξεκαθαρίσει ότι ήταν και ο ίδιος πολύ προβληματισμένος με όσα είδε και κυρίως με το γεγονός ότι άλλα ζητούσε και άλλα είδε να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, λοιπόν, ο Δέλλας μίλησε με τους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση ώστε να βελτιωθούν τα πράγματα. Ο προπονητής είπε στους παίκτες του ότι η εμφάνιση τους με τον Ηρόδοτο ήταν απαράδεκτη παρά τη νίκη και τους ζήτησε να του πουν τι πιστεύουν και οι ίδιοι ότι φταίει και κυρίως γιατί δεν κάνουν αυτά που έχουν πει ότι πρέπει να γίνουν. Οι Κιτρινόμαυροι ανέλαβαν την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και είπαν ότι είναι αποφασισμένοι να το αλλάξουν αυτό από το επόμενο κιόλας ματς, σε μια ΑΕΚ στην οποία κρίνονται όλοι μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα