«Εξαφάνισαν» την Λεωφόρο!

«Εξαφάνισαν» την Λεωφόρο!

Νίκος Αθανασίου
«Εξαφάνισαν» την Λεωφόρο!

bet365

«Χοντραίνει» το παιχνίδι με την Λεωφόρο, καθώς κατατέθηκε στην βουλή ρυθμιστικός χάρτης της Αθήνας χωρίς το γήπεδο του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στην Λεωφόρο, το καλοκαίρι αναμένεται να ομορφύνει ακόμη περισσότερο το «σπίτι» του με βελτιωτικά έργα, ωστόσο, ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει να «χοντραίνει» το παιχνίδι, με κινήσεις που δείχνουν ότι θέλει το γκρέμισμα του ιστορικού γηπέδου, χωρίς μάλιστα αντάλλαγμα για το «τριφύλλι»! Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «aioniapistos.gr» κατατέθηκε στην Βουλή ο νέος ρυθμιστικός χάρτης της Αθήνας από τον ΟΡΣΑ, αφού πέρασε από διαβούλευση και εξαφάνισε το γήπεδο!

Σαν να μην υπάρχει καν! Σαν να πρόκειται να γκρεμιστεί! Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς στο ίδιο σχέδιο,αναφέρεται ότι το γήπεδο... μετακινείται αλλά δεν διευκρινίζεται το που και το πως! Να υπενθυμίσουμε πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει αντιδράσει με σχετικό υπόμνημα στο σχέδιο αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα