Δίωξη σε Ολυμπιακό και Κωστούλα

Gazzetta team
Δίωξη σε Ολυμπιακό και Κωστούλα

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Πρόεδρο του Παναιτωλικού.

Και στις δύο περιπτώσεις, η επέμβαση του πειθαρχικού εισαγγελέα έγινε για τις ανακοινώσεις που έβγαλαν μετά τα ματς της Κυριακής

Αναλυτικά:

«O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:

Της ΠΑΕ Ολυμπιακός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός).

Του κ. Φώτη Κωστούλα και της ΠΑΕ Παναιτωλικός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση/δηλώσεις μετά τον αγώνα Λεβαδειακός-Παναιτωλικός).»

Επίσης, δίωξη ασκήθηκε και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα για τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος και την ανακοίνωση που έβγαλε ο σύλλογος μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα