«Ερυθρόλευκα» μάτια στον Μπεν

Gazzetta team
«Ερυθρόλευκα» μάτια στον Μπεν

bet365

Ο Μπεν μετέτρεψε σε προσωπικό σόου το παιχνίδι με την Καλλονή κάνοντας χατ τρικ κι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τον έχει στο... μικροσκόπιό του.

Ο άσος της Βέροιας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους παίκτες-αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα βέβαια το σόου που έδωσε χθες στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας και τα τρία τέρματα στο εμφατικό διπλό της ομάδας του. Η παρουσία του μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στην ελληνική αγορά, εκτός από αυτή του εξωτερικού.

Ο 25χρονος άσος με το γαλλικό διαβατήριο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών, που έκαναν την πρώτη τους κατασκοπεία για τον παίκτη στο Βέροια-Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», αλλά έκτοτε δεν τον έχουν βγάλει όπως φαίνεται από το... μπλοκάκι τους.

Θα συνεχίσουν πάντως να τσεκάρουν τον Μπεν οι «ερυθρόλευκοι» και πιθανότατα στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν αν πρόκειται να προχωρήσουν... ένα βήμα παραπέρα την υπόθεσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα