Κοντά στο τέλος ο Κάκος!

Gazzetta team
Κοντά στο τέλος ο Κάκος!

bet365

Το ντέρμπι της Τούμπας αναμένεται να είναι για τον Τάσο Κάκο το τελευταίο του παιχνίδι, με την έκθεση του παρατηρητή να είναι άκρως επιβαρυντική για τον γνωστό διαιτητή και τους βοηθούς του.

Πολύ κοντά στο να κλείσει πρόωρα την καριέρα του είναι ο Τάσος Κάκος. Ο έμπειρος διαιτητής θα αποχωρούσε έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο μετά τις αποφάσεις του στο ντέρμπι της Τούμπας στο οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1 και οι Πειραιώτες είχαν έντονα παράπονα, το τέλος είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει πιο γρήγορα.

Εκτός από τα παράπονα των ηττημένων, μόνο υπέρ του δεν ήταν και η έκθεση του παρατηρητή, ο οποίος του καταλογίζει πολλά και σημαντικά λάθη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο με αποκορύφωμα την κόκκινη που δεν έδωσε στον Ινσαουράλδε για την γροθιά που έριξε στον Εντιγκά. Πλέον μένει να δούμε αν όντως το ντέρμπι της Τούμπας θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Κάκος θα είναι άρχοντας του αγώνα, κάτι που δείχνει να είναι πιο πιθανό από το να συνεχίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα