Ένας «Παπ» έτοιμος για Βραζιλία (vids)

Ένας «Παπ» έτοιμος για Βραζιλία (vids)

Μάκης Σταθάτος
Ένας «Παπ» έτοιμος για Βραζιλία (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ατρόμητο από νίκη σε νίκη και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα φετινά επιτεύγματά του.

Δεύτερη εφηβεία διανύει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά την εκπληκτική του περυσινή σεζόν με την φανέλα του Πανθρακικού, έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Ο 33χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στη νίκη του Ατρομήτου με 4-0 επί του Πανιωνίου, κάτι που είχε κάνει και την προηγούμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Με αυτά τα δύο τέρματα έφτασε τα 13 σε 26 ματς και ξεπέρασε την επίδοσή του τη σεζόν 2006/07 όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό με 12 γκολ σε 27 αγώνες καθώς και της σεζόν 2000-01 με τα 12 τέρματα σε 28 ματς στον Ακράτητο.

Πλέον κυνηγά το ρεκόρ της περιόδου 2003/04 όταν και είχε σημειώσει 17 γκολ σε 26 ματς και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο «Παπ» είναι πολύ κοντά σε αυτό τον στόχο καθώς χρειάζεται 4 γκολ σε έξι αγωνιστικές ενώ θα πρέπει να συνυπολογιστούν και τα ματς των πλέι οφ, τα οποία ο Ατρόμητος εξασφάλισε και μαθηματικά μετά την νίκη του επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι.

Πέραν των προσωπικών ρεκόρ που κυνηγά φέτος, ο Παπαδόπουλος είναι ο επιθετικός που κάνει την διαφορά στον φετινό Ατρόμητο. Σκοράρει, μοιράζει ασίστ, μαρκάρει σαν 20χρονος, παθιάζεται, καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, προσπαθεί να δίνει σε κάθε ματς το 100%. Γι αυτό και όταν αντικαθίσταται από τον προπονητή του κάποιες φορές ξενερώνει. Διότι επιθυμεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα του.

Εκτός από τα 13 γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα, ο έμπειρος επιθετικός έχει στο ενεργητικό του και 4 ασίστ, δείγμα της ομαδικότητας που διακρίνει το παιχνίδι του. Διότι όπως του αρέσει να τον «φτιάχνουν» οι συμπαίκτες του, το ίδιο αισθάνεται όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και τους «φτιάχνει» εκείνος.

Με τις εμφανίσεις του στην ομάδα του Περιστερίου δείχνει να έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος. Μόνο με θαύμα ο Παπαδόπουλος θα χάσει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Στο φιλικό με την Νότιο Κορέα ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του έδωσε χρόνο συμμετοχής. Αυτή τη στιγμή είναι η πιο αξιόπιστη λύση στην επίθεση της Εθνικής καθώς ο Μήτρογλου δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Το gazzetta.gr σας θυμίζει τα 13 γκολ του με την φανέλα του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα

Ατρόμητος – Εργοτέλης 2-2
http://youtu.be/bi2GARd99P0

Καλλονή – Ατρόμητος 0-1
http://youtu.be/Xf9GWlvC2iA

Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2
http://youtu.be/Llvstcz1zD8

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1
http://youtu.be/pNdJgi0xchU

Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-1
http://youtu.be/7R20UtTkDB0

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-0
http://youtu.be/L4MgjufGg2Y

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1
http://youtu.be/jNMAxXqaoVE

Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1
http://youtu.be/GrG7mjWPGbU

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
http://youtu.be/aDohdVQBODM

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3
http://youtu.be/c68pv4pA2l4

Ατρόμητος – Πανιώνιος 4-0
http://youtu.be/bM2Gjciwlwo

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα