Boxing day στην Superleague!

Boxing day στην Superleague!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Boxing day στην Superleague!

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στέκεται στην καλύτερη αλλά και στην χειρότερη στιγμή.

Είχε πολλές εικόνες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εμείς θα σταθούμε στην καλύτερη και στην χειρότερη. Η καλύτερη φυσικά ήταν ο πανηγυρισμός των παικτών του Ολυμπιακού στο πανέμορφο γκολ του Σάμαρη. Μαζεύτηκαν όλοι μαζί κοντά στην κάμερα, πήραν την φανέλα του Ολαϊτάν και του αφιέρωσαν το γκολ. Τρανή απόδειξη, ότι οι Πειραιώτες είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν ξέχασαν τον άτυχο συμπαίκτη τους.

Η χειρότερη δεν ήταν άλλη από την γροθιά του Ινσαουράλδε στον Εντιγκά. Άξιος συνεχιστής του Γκαρσία που με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, ανέβασε τις μετοχές του και προβλέπω να μένει κάτοικος Τούμπας για αρκετά χρόνια. Μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μπορεί να πάρει μελλοντικά. Άλλη μια γροθιά στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έγινε… ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ.

Αν την ενέργεια αυτή την είχε κάνει παίκτης του Ολυμπιακού, οι αθλητικές εκπομπές της Κυριακής δεν θα είχαν ακόμα ολοκληρωθεί. Θα συνεχιζόντουσαν ακόμα και θα είχαν ενωθεί με αυτές της Δευτέρας. Δεν λέμε φυσικά, για το τι θα ακούγαμε στο διαφημιστικό σποτ του ανύπαρκτου περιοδικού, παράγκα και όραμα. Θα μαθαίναμε φυσικά, ότι ο Κάκος ήταν Ολυμπιακός από μικρό παιδί…

Πάμε και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, πλήρωσε ουσιαστικά δύο αμυντικά λάθη. Ένα τσαφ του Μανωλά και ένα άσχημο διώξιμο του Μπονγκ, έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ανατρέψει το 0-1 και να πάρει μια νίκη που θα τον βοηθήσει στη μάχη των πλέι οφ. Ειδικά το λάθος του Μανωλά, ήταν το πιο σημαντικό, γιατί έγινε αμέσως μετά το γκολ του Ολυμπιακού και έδωσε στους γηπεδούχους δικαίωμα στην ελπίδα…

Στην προηγούμενη επικοινωνία μας, είχαμε αναφέρει ότι θα έχει γλύκα γύρος θριάμβου στην Τούμπα, αλλά σημασία για τους Πειραιώτες είχαν άλλα θέματα. Με πρωταρχικό στόχο να μην είχαν τραυματισμούς, αλλά και πάλι αυτό δεν συνέβη και ο Μίτσελ αναγκάστηκε να αντικαταστήσει νωρίς νωρίς τον Ιμπαγάσα.

Το πολύ μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό είναι αυτό με την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ. Εκεί ο Θρύλος πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να μπορέσει πάρει την χρυσή πρόκριση. Με τον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τα πει ξανά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, μια διοργάνωση που απέκτησε χρώμα από το πουθενά.

Γιατί ο Θρύλος, πρέπει να δώσει απαντήσεις αρχικά με τους Θεσσαλονικείς και στη συνέχεια με τους «πράσινους»…

Υ.Γ. Χρόνια πολλά Θρύλε μου. Χρόνια πολλά και σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας έχεις προσφέρει 89 χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…