Βαρούχας: «Προβληματική διαιτησία»

Gazzetta team
Βαρούχας: «Προβληματική διαιτησία»

bet365

Ο Παναγιώτης Βαρούχας χαρακτήρισε προβληματικές τις διαιτησίες της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας ότι «παίζονται» πολλά από τα λάθη που γίνονται στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014

Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Νικόλαος Γεωργαράκος, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος

«Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι και ήταν πολύ καλοί ο Αρετόπουλος και οι βοηθοί του. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα ωραίο ματς με δύο γκολ».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Χρήστος Μπαλτάς, Γεώργιος Σταυρουλάκης
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Ο Κουκουλάκης είχε καλή παρουσία. Είχε δύο φάσεις, στις οποίες πήρε σωστές αποφάσεις. Στο α’ ημίχρονο ήταν που δίνει επιθετικό φάουλ σε επίθεση του Αστέρα Τρίπολης, στο β’ σε ένα χέρι που ζήτησε η Ξάνθη ήταν ακούσιο και καλά έκανε και δεν το έδωσε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 4-1
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Κοσμάς Χαρίσης, Παναγιώτης Σταθόπουλος
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Ο Θάνος μας έχει συνηθίσει σε καλύτερες διαιτησίες. Χθες απέτυχε σε όλους τους τομείς. Έκανε πολλά λάθη. Δεν δίνει πέναλτι στον Παναθηναϊκό, σε χέρι παίκτη του Άρη που ακουμπάει την μπάλα με τον αγκώνα. Έδωσε κίτρινη στον Μπεργκ για θέατρο, αφού ο ποδοσφαιριστής του Άρη τον χτυπάει κατά λάθος. Δεν είναι πέναλτι και δεν είναι και κάρτα. Στη συνέχεια, δίνει ένα πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού που δεν υπάρχει. Ένα λάθος του Σταθόπουλου, ο οποίος έδωσε οφσάιντ που δεν είναι».

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Στυλιανός Τσολάκης, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

«Το σκορ και οι διαιτητές βοήθησαν να γίνει ένα χορταστικό ματς».

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Μιχαήλ Καρσιώτης, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς

«Ένα παιχνίδι που είχε δύο γκολ άκυρα. Το 2-0 του Απόλλωνα είναι οφσάιντ, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι δίπλα στον τερματοφύλακα και δεν τον αφήνει να πάει στην μπάλα. Είναι κοντά στον γκολκίπερ και εκεί δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Το γκολ του Πλατανιά είναι οφσάιντ και η φάση είναι πιο εύκολη από την προηγούμενη. Και οι δύο βοηθοί είχαν λάθος υποδείξεις».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Ιωάννης Καμπαξής, Δήμος Αναστόπουλος, Βασίλειος Καμπούρης
4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

«Οι διαμαρτυρίες είναι σωστές για τον Καμπαξή, αφού απέτυχε στον πειθαρχικό έλεγχο και στην εφαρμογή των κανονισμών. Δεν υπάρχει κόκκινη, δεν υπάρχει φάουλ εκεί που γίνεται το 1-1 και στο 94’ και δίνει τη δυνατότητα στον Λεβαδειακό να πάρει τη νίκη με πέναλτι που δεν υπάρχει. Τι να πεις για αυτό τον διαιτητή που κάνει αυτά τα λάθη;».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Ιωάννης Κοντιζάς, Γεώργιος Γεωργιάδης
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

«Πολύ καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του και κανείς δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους»

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Κωνσταντίνος Ποντίκης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης
4ος Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή διαιτησία. Μοναδικό λάθος μπορώ να πω ότι ο πρώτος βοηθός έδωσε οφσάιντ που δεν υπήρχε. Είχαμε κακή διαιτησία στον πειθαρχικό έλεγχο, σε ένα θέμα που ο Κάκος έχει πάρει άριστα πολλές φορές. Πρέπει να πούμε πως ο σκηνοθέτης έπιασε την μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα.

Δεν πιστεύω ότι η κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό ήταν για αυτή την παράβαση, επειδή αν δώσεις κίτρινη κάρτα – έχοντας δει τη φάση – τότε το λάθος είναι διπλό. Υπήρχε ένας συνωστισμός παικτών. Είναι παράδειγμα προς αποφυγή (ο Αργεντινός).

Υπάρχει μία κάρτα στον Μπονγκ και μία δεύτερη στον Τζαβέλλα για μία προσωπική μονομαχία που είχε με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να αποβληθεί ο Τζαβέλλας, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα. Λάθος υπόδειξη οφσάιντ από τον β' βοηθό είχαμε εκεί που δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από θέση οφσάιντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα