Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0

Νίκος Τσιώκος
Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0

bet365

Στο 26' το σκορ ήταν 3-0 και το τελικό 4-0 του φανταστικού Ατρομήτου επί του Πανιωνίου μάλλον είναι... τιμητικό για τους Νεοσμυρνιώτες!

Με δίδυμο Καραμάνο, Παπαδόπουλο

Να αφήσει στον πάγκο τον Ναπολεόνι και να βάλει δίδυμο στην επίθεση τους Καραμάνο και Παπαδόπουλο προτίμησε ο Γιώργος Παράσχος, που παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τσέναμο, δεξιά στην άμυνα ο Νάστος, αριστερά ο Γιαννούλης και στα στόπερ οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης. Στα χαφ οι Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, δεξιά τους ο Ούμπιντες και αριστερά τους ο Μπρίτο. Στην κορυφή οι Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Κούρντι στα χαφ

Από τη μεριά του, ο Νίκος Αναστόπουλος πέρασε τον Κούρντι στα χαφ στο 4-2-3-1. Ο Ανέστης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Λαμπρόπουλος κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κούρος το αριστερό, με τους Αυλωνίτη, Παντίδο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Μητρόπουλος, Κούρντι και μπροστά τους δεξιά ο Ντούνης, αριστερά ο Γιάννου και στον άξονα ο Κολοβός. Μοναδικός προωθημένος ο Αραβίδης.

Γκολ... από τα αποδυτήρια

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, καθώς στην πρώτη φάση ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άφησε άγαλμα τον Ανέστη και έβαλε σε θέση οδηγού από το 3'

Το «καθάρισε» ο «Παπ»

Παρά ταύτα, ο Πανιώνιος θέλησε να πάρει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δίχως να απειλήσει, ο Ατρόμητος είχε τα ηνία και την ουσία, καθώς στις επόμενες τρεις τελικές σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Σε αυτά μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παπαδόπουλος.

Το σουτ του Καραμάνου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ανέστης στο 21' και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Ο Παπαδόπουλος έδωσε την ασίστ στον αμαρκάριστο Νάστο, που προωθήθηκε και πλάσαρε ιδανικά τον Ανέστη.

Ωστόσο, οι παίκτες του Παράσχου δε σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 26' πέτυχαν και τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε από την ασίστ του Μπρίτο στον «Παπ», με τον 32χρονο φορ να φέρνει την μπάλα στο αριστερό και να πλασάρει τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά την όποια προσπάθειά του.

Ίδιο σκηνικό και «τεσσάρα»

Έτσι, ο Ατρόμητος «καθάρισε» από πολύ νωρίς το παιχνίδι και στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα. Το μόνο που έκανε ο Πανιώνιος ήταν ένα σουτ του Αραβίδη στο 46', που αποτέλεσε... εύκολη λεία για τον Τσέναμο, ενώ ο Ατρόμητος σημείωσε τέταρτο γκολ και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα.

Η κοντινή κεφαλιά του Καραμάνου στο 52' και το σουτ του Δημούτσου στο 60' έξω από την περιοχή πέρασαν εκτός, ενώ στο 63' ο Ούμπιντες βρήκε κι αυτός δίχτυα. Ο Μπρίτο άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Καραμάνο, έκανε το πλασέ από αριστερά, ο Ανέστης απέκρουσε και ο Αργεντινός με νέο πλασέ, αφού δεν μπόρεσε να κάνει χατ τρικ ο Παπαδόπουλος, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Ωστόσο, τα τέσσερα ήταν λίγα για τον κάκιστο Πανιώνιο, με τους Περιστεριώτες να έχουν δύο ακόμα φάσεις μέχρι το φινάλε. Ο Καραμάνος έπαιξε το 1-2 με τον Παπαδόπουλο στο 72', μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, με την μπάλα να φεύγει άουτ, όπως και το σουτ του Ούμπιντες στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από γύρισμα του Μπρίτο, στο 77'. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με εξαιρετική εμφάνιση, είναι μόνος δεύτερος και περιμένει να δει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ.

Man of the match: Δίχως αμφιβολία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο φορ του Ατρομήτου ξεκίνησε... ζεστός το ματς σκοράροντας μόλις στο 3' και στη συνέχεια πετούσε φωτιές, καθώς έβγαλε την ασίστ στο 2-0 και πέτυχε το τρίτο γκολ.

Αδύναμος κρίκος: Κάκιστος ο Πανιώνιος σήμερα. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα, όπου δέχτηκε τέσσερα γκολ, αλλά και στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει καθόλου στο ματς.

Στο ύψος του: Νάστος και Ούμπιντες βρήκαν επίσης δίχτυα, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Μπρίτο, που έβγαλε την ασίστ στο τρίτο τέρμα του Ατρομήτου και συμμετείχε στη φάση στο τέταρτο.

Η γκάφα: Την έκανε η άμυνα του Πανιωνίου σε πολλές περιπτώσεις και το πλήρωσε σε τέσσερις.

Το στραγάλι: Εύκολο έργο είχε ο Δελφάκης, ο οποίος έδειξε όπου χρειάστηκε την κίτρινη κάρτα. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ατρόμητο, που... καθάρισε από νωρίς τον Πανιώνιο με το 3-0 στο 26'. Οι Περιστεριώτες ήταν καλοί σε όλες τις γραμμές, είχαν την ουσία και διέσυραν με «τεσσάρα» τους κάκιστους «κυανέρυθρους».

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στον Κιβρακίδη, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και σήμερα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρομήτου περνώντας στη θέση του Μπρίτο στο 84'.

Συνθέσεις ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66' Μπάλλας), Παπαδόπουλος (75' Φωτάκης), Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (84' Κιβρακίδης), Καραμάνος.

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου (46' Λάζνικ), Αυλωνίτης, Κούρντι, Κολοβός, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης (64' Καμπάνταης), Κούρος, Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα