Μπαντής: «Το παιχνίδι μας στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Μπαντής: «Το παιχνίδι μας στην Ξάνθη»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για το ματς με την Ξάνθη και τόνισε ότι οι «Ακρίτες» αποτελούν μια ομάδα που δεν διάβάζεται εύκολα.

Ο Αστέρας θέλει να περάσει με νίκη από την Ξάνθη και ο Μπαντής, μιλωντας στην κάμερα της Nova, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είναι ένα παιχνίδι που πάμε μόνο για τη νίκη. Παίζουμε με μία ιστορική ομάδα, πάμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και είμαι αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι τόσο περίεργο και τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Εμείς έχουμε θέληση για τη νίκη και πάθος».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο της Ξάνθης: «Η Ξάνθη είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, έχει αλλάξει προπονητές, δεν μπορείς να τη διαβάσεις εύκολα και αν κρίνουμε απ' το τελευταίο παιχνίδι η επιθετική της γραμμή ξεχωρίζει. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι χρειάζεται ο Αστέρας για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Χρειάζεται δύναμη και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σαν σύνολο είναι καλή ομάδα. Είναι όμως απρόβλεπτη ομάδα και έχει σημάδια ανάκαμψης. Ομαδικά θα τους αντιμετωπίσουμε».

Για το πώς θα είναι το παιχνίδι: «Δεν μπορώ να το ξέρω από πριν. Η μπάλα παίζει απρόβλεπτα παιχνίδια. Δοκάρι και μέσα μπορεί να έχεις ένα μεγαλειώδες παιχνίδι, δοκάρι και έξω μπορεί να μην μπει και γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα