Πέτριτς για βασικός με Άρη

Πέτριτς για βασικός με Άρη

Gazzetta team
Πέτριτς για βασικός με Άρη

bet365

Τον Μλάντεν Πέτριτς επιστρατεύει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει Άρη και είναι πολύ πιθανή η πρώτη συμμετοχή του Κροάτη ως βασικού. Προς επιστροφή ο Μέντες…

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού προανήγγειλε πιο επιθετικό σχήμα απέναντι στους «κίτρινους» σε σχέση με το κυριακάτικο ντέρμπι, κάτι που σημαίνει ότι όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4-4-2. Κάτι τέτοιο προλειαίνει αυτομάτως και το έδαφος για να δούμε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα το δίδυμο Μπεργκ-Πέτριτς στη γραμμή κρούσης, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα της Σουηδίας στο χθεσινό φιλικό με την Τουρκία.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανή και η επιστροφή του Νταβίντ Μέντες μετά από δύο μήνες. Ο Ολλανδός μέσος άλλωστε αισθάνεται πλέον απολύτως καλά, ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται στην αποστολή ακόμα και για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Αναστασίου προτίμησε να τον αφήσει εκτός για να είναι 100% έτοιμος κόντρα στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα