Η θητεία του Στέφενς και η παράδοση των Ολλανδών

Η θητεία του Στέφενς και η παράδοση των Ολλανδών

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε στον ΠΑΟΚ για 45 ματς, καταγράφοντας τον τρίτο μικρότερο αριθμό αγώνων στην καριέρα του. Συνεχίστηκε η παράδοση των Ολλανδών τεχνικών του ΠΑΟΚ!

Ο Στέφενς αποχαιρέτησε τους παίκτες του και ο δικέφαλος συνεχίζει με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκίνησε τις προπονήσεις. Ο Ολλανδός έμεινε στον πάγκο του δικέφαλου για 45 επίσημα ματς και όπως σημειώνει το Goal, πρόκειται για την τρίτη μικρότερη θητεία στην καριέρα του!

Το πιο σύντομο πέρασμά του από ομάδα ήταν τη σεζόν 2008-09, όταν και έκατσε στον πάγκο της Αϊντχόφεν για 28 παιχνίδια και το δεύτερο τα 36 παιχνίδια στον πάγκο της Κολωνίας από τις 14 Ιουνίου του 2004 μέχρι και τις 27 Μαρτίου 2005.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει ένα ακόμα στατιστικό, που έχει να κάνει με τους Ολλανδούς προπονητές στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι μέχρι στιγμής παραδίδουν πάντα τη θητεία σε Έλληνα! Ο Τάις Λίμπρχτες αντικαταστάθηκε το 1987 από τον Μιχάλη Μπελλή, ενώ τη σεζόν 1988-89 ο Ρίνους Ίσραελ έδωσε τη θέση του στον Νίκο Αλέφαντο.

Οι Τερζανίδης και Μιχαηλίδης αντικατέστησαν τον Ρομπ Γιάκομπς, ενώ ο Άρι Χάαν άφησε τη θέση του στο Στέφανο Σαράφη. Και φέτος, ο Γεωργιάδης πήρε τη σκυτάλη από τον Στέφενς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα