Η «πράσινη» δικαίωση των... 1,9 εκατ. ευρώ!

Η «πράσινη» δικαίωση των... 1,9 εκατ. ευρώ!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το 0-3 του Παναθηναϊκού στο Φάληρο και από... οικονομικής άποψης, αφού τα συμβόλαια όλων όσων αγωνίστηκαν φτάνουν συνολικά μόλις στα 1,9 εκατ. ευρώ!

Ότι οι «πράσινοι» έχουν ένα πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους είναι γνωστό, ωστόσο μία ματιά στα ακριβή ποσά των συμβολαίων των παικτών, δίνει ακόμα μεγαλύτερο... μπόνους στο θριαμβευτικό τους διπλό. Ο Γιάννης Αναστασίου εξάλλου χρησιμοποίησε 14 παίκτες, οι συνολικές απολαβές των οποίων φτάνουν όσα σχεδόν λαμβάνει μόνος του ο Μίτσελ (2 εκατ. ευρώ), που παίρνει περίπου δέκα φορές περισσότερα χρήματα από εκείνα του Έλληνα τεχνικού (200 χιλ. ευρώ), όπως παρουσιάζει το «Goal»! Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο Μάρκους Μπεργκ με αποδοχές στις 400 χιλ. ευρώ «καθαρά», με τον Νίκο Μαρινάκη που μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις να έχει συμβόλαιο μόλις 30 χιλ. ευρώ!

Δείτε αναλυτικά: Καπίνο (80 χιλ.), Τριανταφυλλόπουλος (60 χιλ.), Κουτρουμπής (60 χιλ.), Σίλντενφελντ (215 χιλ. - παίρνει ακόμα τόσα από τη Ντιναμό Μόσχας), Νάνο (110 χιλ.), Λαγός (70 χιλ.), Ζέκα (230 χιλ.), Πράνιτς (250 χιλ.), Αμπέιντ (70 χιλ.), Ατζαγκούν (90 χιλ.), Μπεργκ (400 χιλ.), Πέτριτς (180 χιλ.), Καρέλης (60 χιλ.), Μαρινάκης (30 χιλ.).

Σύνολο: 1.905.000 ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα