Τα πρόσωπα της 27ης αγωνιστικής

Τα πρόσωπα της 27ης αγωνιστικής

bet365

Μεγάλες στιγμές, με αρκετούς πρωταγωνιστές, είχε η 27η αγωνιστική που μόλις πέρασε, με το ποτήρι στον Αναστασίου να είναι αυτό που έκλεψε, αρνητικά, την παράσταση.

Αρκετούς πρωταγωνιστές είχε η 27η αγωνιστική, με την τους συμμετέχοντες στην νίκη του Παναθηναϊκού να είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, ενώ κατά πόδας ακολουθούν και αυτοί του Ατρομήτου! Στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν αυτοί που με τα λάθη τους... έκαψαν την ομάδα τους, όπως και ο οπαδός του Ολυμπιακού, με το, διάσημο πλέον, ποτήρι στον Αναστασίου.

Μάρκους Μπεργκ

Ότι και να πει κανείς για τον επιθετικού του Παναθηναϊκού είναι λίγο. Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία των «κλάσικο» που θα μείνει στην ιστορία. Ο Μπεργκ πραγματοποιεί μία τρομερή εμφάνιση, αφού, πέρα από την ασίστ και το γκολ, έχει κάνει πάρα πολλές... αθόρυβες ζημιές στον Ολυμπιακό. Έχει τρέξει και τα τρία στόπερ που χρησιμοποίησε ο Μίτσελ, τους έχει βγάλει το λάδι, έχει πιέσει ψηλά για μην μπορεί ο Ολυμπιακός να ανέβει στην επίθεση. Λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας, έδειξε πως είναι ένας τεράστιος επιθετικός, δικαιώνοντας ακόμα μία φορά τον Αναστασίου, που το καλοκαίρι ήθελε μόνο αυτόν!

Γιάννης Αναστασίου

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει δείξει από καιρό δείγματα γραφής, όμως η νίκη μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πάνω από όλα, ο τρόπος και η εποχή που ήρθε, αποτελούν ένα μεγάλο παράσημο του Αναστασίου! Ο δικός του Παναθηναϊκός, των πολλών οικονομικών προβλημάτων, πάει να αντιμετωπίσει των μεγάλο του αντίπαλο, που 5 ημέρες πριν είχε... πατήσει κάτω την Μάντσεστερ! Παρόλα αυτά, ο Αναστασίου παίρνει την... ταυτότητα του Μίτσελ, παίρνει και μία κοκα κόλα δώρο, για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω και γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των «κλάσικο»!

Λουίτζι Τσενάμο

Ακόμα μία συγκλονιστική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, ο οποίος κατέβασε ρολά και οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο μέσα στο Αγρίνιο, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει σε βατερλό για το «αστέρι». Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος και είχε πολλές ευκαιρίες, όμως ο κίπερ του Ατρομήτου... αποφάσισε να σπάσει το αήττητο της έδρας των «ακαναρινιών». Κράτησε όρθια την ομάδα του στο... σφυροκόπημα που δέχτηκε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να «κλέψει» το παιχνίδι, με το εντυπωσιακό, αλλά και πλασματικό, 3-1!

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση για τον... κίλερ του Ατρομήτου, που κατάφερε με δύο γκολ να σπάσει το αήττητο της έδρας του Παναιτωλικού, φτάνοντας τα 11 γκολ στην σεζόν, αλλά και τα 100 τέρματα σε πρωταθλήματα (σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία και Κροατία). Ο Έλληνας επιθετικός, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στα γκολ, αφήνοντας πίσω του τον «κακό» Φεβρουάριο, όπου ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού και πάει στο φιλικό της Εθνικής με την ψυχολογία στη ύψη.

Πάμπλο Ντε Μπλάσις

Ακόμα ένα τρίποντο χάρισε στην ομάδα του ο Ντε Μπλάσις, ο οποίος είναι ο κορυφαίος της σεζόν στον Αστέρα, με τις επιδόσεις του να τραβούν τα βλέμματα για ένα έξτρα λόγο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έφτασε τα 8 γκολ στην σεζόν, 5 από τα οποία είναι με κεφαλιά. Όσο περίεργο και αν φαίνεται, ο ύψους μόλις 1,65 έχει καταφέρει να σκοράρει περισσότερο με το κεφάλι, παρά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο! Με το τέρμα αυτό, έπιασε τους Μήτρογλου και Τόρες, που έχουν επίσης 5 γκολ με κεφαλιά, αλλά και 20 περίπου εκατοστά επιπλέον!

Εστεμπάν Σολάρι

Ο επιθετικός της Ξάνθης... πυροβολεί ασταμάτητα, αφού με 2 ακόμα τέρματα «σκότωσε» τον Λεβαδειακό, φτάνοντας έτσι τα 13 τεμάχια στην σεζόν, μόλις ένα πίσω από τον Μήτρογλου, που είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Σολάρι μοιάζει έτοιμος να καταρρίψει αρκετά ρεκόρ, αφού έχει την δυνατότητα να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ξάνθης που θα τερματίσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Παρόλα αυτά, απίθανο έως αδύνατο είναι να ξεπεράσει τον μεγάλο Μαρσέλο και τα 24 γκολ που πέτυχε την σεζόν 1992/93. Αντιθέτως, δεν αποκλείεται να αφήσει πίσω του τους Μπα (14) και Λουτσιάνο (16).

Αντώνης Πετρόπουλος

Στην Ριζούπολη έχει βρει το... σπίτι του, μετά από πολλά χρόνια κάνει γεμάτη σεζόν και φροντίζει να δικαιώσει ξανά το προσωνύμιο Πετρο-γκολ. Ο Απόλλωνας των τρομερών προβλημάτων, του Βελλή που αποχωρεί από την διοίκηση και των σοβαρών απουσιών, έμοιαζε να πηγαίνει στην Βέροια σαν... πρόβατο στο σφαγείο. Παρόλα αυτά, ο Πετρόπουλος και η παρέα του, κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό και να πάρουν πλεονέκτημα για την παραμονή! Σκόρερ, για 8η φορά στην σεζόν, ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος, που με το τέρμα αυτό πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας, ενώ έχει ακόμα αγώνες μπροστά του για να ανεβάσει τον πήχη πιο ψηλά!

Αρνητικοί πρωταγωνιστές

Όπως πάντα, πέρα από τους πρωταγωνιστές, υπάρχουν και αυτοί που ξεχώρισαν για αρνητικούς λόγους και δεν είναι καθόλου χαρούμενοι που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία.

Μίτσελ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, χρεώνεται την πιο βαριά εντός έδρας ήττα σε «κλάσικο» στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Το 0-3 είναι πολύ βαρύ, ενώ η στιγμή που ήρθε, το κάνει ακόμα χειρότερο. Λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ, ο πήχης είχε ανέβει πολύ ψηλά. Ο Ισπανός, όμως, δεν έδωσε την προσοχή που έπρεπε στον αντίπαλο. Πήγε να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την νίκη και ξεκίνησε την ίδια ενδεκάδα, παρόλο που το παιχνίδι και ο αντίπαλος ήταν εντελώς διαφορετικά. Έτσι, την... πάτησε, αφού όλα πήγαν στραβά, η τύχη του γύρισε την πλάτη – για πρώτη φορά στην σεζόν – έχασε την ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος και δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα γοήτρου.

Φανούρης Γουνδουλάκης

Όπως αντρίκια παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, φέρει μεγάλη ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκε ο Πλατανιάς κόντρα στον ΠΑΣ, σε μία ήττα που ίσως στοιχίσει στους Κρητικούς των υποβιβασμό! Οι Χανιώτες περιμένουν πολλά από έμπειρους παίκτες σαν τον Γουνδουλάκη, όμως χτες ο Φανούρης δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή ημέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν τεράστια ευκαιρία για μία νίκη-βάλσαμο ενόψει της τελικής... κούρσας για την παραμονή.

Χουμπ Στέφενς

Ο Ολλανδός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν πρέπει να τον στενοχώρησε ιδιαίτερα. Όλα έδειχναν πως και αυτός το... ήθελε! Η κατάσταση που αφήνει πίσω του, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν κατά την έλευσή του. Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πήγαινε για πρωτάθλημα. Τον Μάρτιο ο Χουμπ Στέφενς αποχώρησε, με τον ΠΑΟΚ να είναι 3ος, 19 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Μετρώντας δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία μόλις νίκη στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, έχοντας μείνει εκτός Ουεφα με δύο ήττες από την Μπενφίκα, την οποία απέκλεισε νωρίτερα ο Ολυμπιακός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μία από τις περιπτώσεις, που τα νούμερα μιλούν από μόνα τους!

Οπαδός-ποτήρι στον Αναστασίου

Ακόμα μία στιγμή ντροπής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μόλις έχει κερδίσει πέναλτι κι ένας οπαδός των «ερυθρόλευκων» φροντίζει να το... πανηγυρίσει, πετώντας ένα γεμάτο ποτήρι στο πρόσωπο του προπονητή του Παναθηναϊκού, σωριάζοντας τον στο έδαφος. Και επιδή, ότι και να πεις σε τέτοιες περιπτώσεις, το λόγια είναι περιττά, θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα