«Bράζουν» στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ

«Bράζουν» στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ προσέφερε βοήθεια στον Ολυμπιακό για τις ημερομηνίες των ημιτελικών, μην ορίζοντας το πρώτο παιχνίδι στις 12 του μηνός γιατί το Καραϊσκάκη θα ήταν χωρίς κόσμο. Επίσης έξαλλοι ειναι στην ΠΑΕ και με τις τοποθετήσεις του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνου Γαβριηλίδη περι συμφωνίας.

Δεν μπορούν να πιστέψουν στον ΠΑΟΚ την απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη να γίνει στις 12 Μαρτίου. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με αποκλεισμό της έδρας της. Εάν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όριζε το παιχνίδι στις 12 Μαρτίου ο αγώνας θα γινόταν χωρίς θεατές.

Η απόφαση της ΕΠΟ φαίνεται πως πάρθηκε στο πόδι καθώς αν ο Ολυμπιακός περάσει την Μάντσεστερ τότε θα πρέπει να γίνει ο πρώτος αγώνα στις 16 Απριλίου και ο επαναληπτικός στις 22 Απριλίου, όταν ο τελικός έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ο τελικός την συγκεκριμένη ημερομηνία πρώτα απ’ όλα λόγω εισιτηρίων: πότε θα τυπωθούν και πότε θα μοιραστούν. Αυτομάτως ο τελικός πάει για αργότερα και συμπαρασύρει και τα play off του Πρωταθλήματος την στιγμή που η ίδια η ΕΠΟ έχει ορίσει την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής. Εφόσον ο Ολυμπιακός δεν μπορέσει να περάσει τους «κόκκινους διαβόλους», τότε το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου και η ρεβάνς την Μεγάλη Τετάρτη 16/4.

Στον ειναι έξαλλοι με τις τοποθετήσεις του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνου Γαβριηλίδη περι συμφωνίας να μη γίνει ημιτελικός κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη. Μάλιστα με τον Μάκη Γκαγκάτση, όπως υποστηρίζει, συμφώνησε να μην γίνει στις 12 Μαρτίου ο πρώτος ημιτελικός. Από την ΠΑΕ αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ έχει ως εξής: «Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League οι αγώνες για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τρίτη 22/4/2014.

Σε περίπτωση μη πρόκρισης του Ολυμπιακού οι ημιτελικοί αγώνες ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη 2/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μ. Τετάρτη 16/4/2014».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα