Ημέρα εξελίξεων στον Άρη

Ημέρα εξελίξεων στον Άρη

Gazzetta team
Ημέρα εξελίξεων στον Άρη

bet365

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραίτησης του Λάμπρου Σκόρδα από την προεδρία του Άρη, κάτι που πιθανότατα θα αποφασίσει σήμερα.

Τη στιγμή που οι «κίτρινοι» βρίσκονται ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό, το... άγνωστο στα διοικητικά του συλλόγου παραμένει και δεν αποκλείεται η λύση να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Λάμπρου Σκόρδα κι αν θα οδηγηθεί τελικά στη λύση της παραίτησης, όπως τουλάχιστον άφηναν να διαρρεύσει κύκλοι της διοίκησης το βράδυ του Σαββάτου.

Αρκετοί περίμεναν να συμβεί αυτό τη Δευτέρα, κάτι ωστόσο που δεν έγινε κι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται εντός της ημέρας. Εφόσον ο πρόεδρος του Άρη εμμείνει στην απόφασή του για παραμονή στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, τότε ο νομικός του Ερασιτέχνη, Σπύρος Χριστοφορίδης θα προχωρήσει σε αίτηση ανάκλησης της σημερινής διοίκησης, οπότε το Ειρηνοδικείο είναι αυτό που θα καθορίσει την επόμενη μέρα.

Εξάλλου ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Πάνος Στεφανίδης έχει ήδη πάρει το χρίσμα στη Γενική Συνέλευση για να αναλάβει εκείνος τα ηνία της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα