Πετράκης: «Πιο κοντά στον στόχο μας»

Gazzetta team
Πετράκης: «Πιο κοντά στον στόχο μας»

bet365

Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του έκανε ο ΠΑΣ με το μεγάλο διπλό στα Χανιά κι ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι οι Ηπειρώτες πλησιάζουν στον στόχο τους.

Ο 55χρονος τεχνικός του «Άγιαξ» επισήμανε πως πρώτος στόχος παραμένει η σωτηρία, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική τη νίκη επί του Πλατανιά.

«Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα. Η νίκη μας σήμερα είναι πολύ σημαντική, μας βοηθάει να πλησιάσουμε τον στόχο μας, που είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά. Ο Πλατανιάς μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ. Ο αντίπαλος αγχώθηκε και από το γκολ που πετύχαμε νωρίς. Μετά το δεύτερο τέρμα αυτό φάνηκε ακόμα περισσότερο, κάτι που μας βοήθησε στο να πάρουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης και πρόσθεσε:

«Πριν έξι αγωνιστικές ήμασταν με 23 βαθμούς, όταν ήρθα εγώ στην ομάδα. Στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και παραμένει ο ίδιος. Όταν το εξασφαλίσουμε αυτό, μόνο τότε θα σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα