Μάτα: «Μας πόνεσε πολύ η ήττα στο Καραϊσκάκη»

Μάτα: «Μας πόνεσε πολύ η ήττα στο Καραϊσκάκη»

bet365

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα δεν μπορούν να δεχθούν και να συνειδητοποιήσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό όπως προκύπτει και από τα λεγόμενα του Χουάν Μάτα.

Ο Ισπανός μοιράστηκε με τον κόσμο τις σκέψεις του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την συνέχεια για την Γιουνάιτεντ στο blog του. «Θα είναι ένας συναρπαστικός και δύσκολος μήνας για εμάς με μεγάλα ματς όπως εκείνα με την Σίτι και την Λίβερπουλ. Είναι καθοριστικό το διάστημα αυτό γιατί θέλουμε να ανεβούμε θέσεις στην βαθμολογία», ανέφερε ανάμεσα στα άλλα.

«Μετά τη νίκη μας με την Κρίσταλ Πάλας δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μας πόνεσε πολύ η ήττα στην Ελλάδα και το Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Ήταν οδυνηρή. Για μένα ήταν ακόμα χειρότερο που δεν γινόταν να παίξω και είδα το ματς από το σπίτι. Υπέφερα ακόμα πιο πολύ γι' αυτό.

Παρόλα αυτά αν και θα είναι δύσκολο, πιστεύω πως μπορούμε να επανέλθουμε. Έχουμε την δυνατότητα να νικήσουμε στο Ολντ Τράφορντ και με την δύναμη και την στήριξη του κόσμου μας, που προκαλεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, να προχωρήσουμε στην διοργάνωση ευχαριστώντας έτσι τους φιλάθλους μας», συμπλήρωσε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα