Στέφενς: «Δεν μου δόθηκε χρόνος»

Στέφενς: «Δεν μου δόθηκε χρόνος»

Gazzetta team
Στέφενς: «Δεν μου δόθηκε χρόνος»

bet365

Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ο Χιουμπ Στέφενς μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ για το διαζύγιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας και μεταξύ άλλων είπε: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ειλικρινής μαζί μου και αυτό είναι καλό γιατί δεν συμβαίνει πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις».

Για του που μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος ανέφερε:

«Το που θα μπορούσε να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αφού υπάρχουν ακόμα παιχνίδια μπροστά του. Ωστόσο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον αδύνατη, ενώ υπάρχει ακόμα ο στόχος της εξόδου στο Champions League μέσω της πρωτιάς στα Play-Off. Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός για αυτή τη σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό αρκετοί απογοητεύτηκαν για αυτό το γεγονός».

Όσο αφορά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα δήλωσε:

«Ο πρόεδρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι εντάξει με αυτό. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ για αυτό και να με προβληματίσει. Εγώ το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να ζήσω αυτή την περιπέτεια και μέσα σε αυτούς τους 8,5 μήνες έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα