Αστέρας Τρ.-Πανθρακικός 1-0

Gazzetta team
Αστέρας Τρ.-Πανθρακικός 1-0

bet365

Ο Αστέρας αν και δυσκολεύτηκε, με το γκολ του Ντε Μπλάσις κέρδισε στην Τρίπολη 1-0 τον Πανθρακικό και πέρασε στην 4η θέση!

Την παρουσία του στα πλέι οφ σφράγισε ο Αστέρας Τρίπολης, έστω και αν χρειάστηκε ακόμα μια φορά φέτος το... κεφάλι του Ντε Μπλάσις. Δύσκολο 1-0 κόντρα στον Πανθρακικό, με τους Αρκάδες να περνούν στην 4η θέση.

Καλός για ένα 20λεπτο ο Αστέρας

Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πήραν τον έλεγχο και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Πανθρακικού. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν σωστή κυκλοφορία, αλλά σε τρεις φάσεις ο Αθανασιάδης διάβασε σωστά τις φάσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 13' ο Αστέρας απείλησε, από το φάουλ του Ουσέρο, ο Ντε Μπλάσις δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Ιδιο σκηνικό και στο 20' πάλι καλό φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Χουάνμα κατέληξε άουτ.

Μετά το 25' ο Πανθρακικός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, αλλά είδε τον πρώτο του σκόρερ, τον Ιγκόρ να τραυματίζεται και να περνά εκτός αγώνα. Οι Θρακιώτες είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους, με συνέπεια και ο Ντε Μπλάσις να είναι απομονωμένος και να μην παίρνει μπάλες. Μάλιστα, είχαν και την καλύτερη φάση του α' μέρους, με τον Καθάριο να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά το σουτ να περνά άουτ.

Καλύτερος και νικητής!
Οι Αρκάδες μπήκαν πιο επιθετικοί στο ματς, με τον Μπαράλες να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα και να δίνει ώθηση. Ετσι, στο 48' οι γηπεδούχοι έστειλαν το πρώτο μήνυμα, αλλά το σουτ του Εντό κατέληξε άουτ. Στο 54' τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο Αστέρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Εξαιρετικός συνδυασμός Ουσέρο, Καράσκο, σέντρα του τελευταίου και ο Ντε Μπλάσις με πολύ δύσκολη κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και τα πέντε είναι με το κεφάλι του! Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο, ενώ στο 69' είχαν καλή ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά την κεφαλιά του Ζησόπουλου μπλόκαρε εξαιρετικά ο Αθανασιάδης. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού έκανε μεγάλο ματς, αφού τόσο στο 72' όσο και στο 73' νίκησε Τσαμπούρ και Μπαράλες. Ο Πανθρακικός το πάλεψε στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει...

Man of the match: Ο Ντε Μπλάσις ξεκλείδωσε τη νίκη για τον Αστέρα και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε το μεγάλο τρίποντο στην ομάδα του. Πέτυχε το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, και μάλιστα το 5ο με κεφαλιά. Ηταν εξαιρετικός όταν βρήκε χώρους και στη μεγαλύτερη φάση σκόραρε!

Στο ύψος τους: Μπορεί να έφυγε ηττημένος από το γήπεδο, αλλά ο Αθανασιάδης έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό ματς. Ο Μάντζιος του δείχνει εμπιστοσύνη και ο νεαργός γκολκίπερ φρόντισε και σήμερα να τον δικαιώσει. Εξαιρετικές επεμβάσεις σε τρεις - τέσσερις περιπτώσεις...

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του Πανθρακικού, αφού στην επανάληψη αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ στο γκολ, απλά... έχασαν τη φάση. Ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που προσπάθησε να κρατήσει μέχρι τέλους όρθιο τον Πανθρακικό.

Το στραγάλι: Πέντε κίτρινες κάρτες μοίρασε ο Αρετόπουλος, σε ένα παιχνίδι σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Δεν είχε τη δύσκολη φάση...

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Ο Αστέρας αναζητούσε την αντεπίθεση από το ματς με τον Πανθρακικό, έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με κορυφαίο τον Ντε Μπλάσις και πέρασε στην 4η θέση. Οι Αρκάδες σφράγισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και ελπίζουν να πλησιάσουν περισσότερο ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Εξαιρετικός και ο Αθανασιάδης, με τους Θρακιώτες όμως να χάνουν από νωρίς τον γκολτζή, Ιγκόρ λόγω τραυματισμού.

Περισσότερα σε λίγο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα