Αγιος Νικόλαος - ΑΕΚ 1-6

Αγιος Νικόλαος - ΑΕΚ 1-6

gazzetta default image fallback

bet365

Η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή στην Κρήτη με τον Αγιο Νικόλαο, έβγαλε το ημίχρονο στο 1-1 αλλά χρειάστηκε ένα... τρίλεπτο για να πάει στο 1-6 με τέσσερα γκολ Ντακόλ!

Η ΑΕΚ δεν έχει αποφύγει τις γκέλες φέτος αλλά τουλάχιστον όποτε κάνει κάποια, αντιδρά αμέσως όπως πρέπει. Μετά το 1-0 από την Θύελλα Ραφήνας, λοιπόν, το πρόγραμμα έλεγε Κρήτη και Αγιος Νικόλαος. Η Ένωση πήγε με στόχο να καθαρίσει από νωρίς, θα μπορούσε να το κάνει με το πέναλτι που κέρδισε στο 3' ο Μπρέσεβιτς από τον Μυρίλλα αλλά ο Κροάτης που ανέλαβε και την εκτέλεση θα θέλει να το ξεχάσει γρήγορα... Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε εκεί το γκολ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα συνέχισε να παίζει καλά, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα με τον Κορδέρο να ξεχωρίζει ξανά, είχε υπομονή στο παιχνίδι της και έψαχνε με σωστό τρόπο το 0-1.

Αυτό, τελικά, ήρθε στο 18' με εκπληκτική ενέργεια του Ανάκογλου καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, συγκεκριμένα ήταν τρεις αυτοί, για να πλασάρει σωστά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ μέχρι και το 25' είχε πολύ καλή εικόνα και ήλεγχε πλήρως την κατάσταση απέναντι σε έναν Αγιο Νικόλαο που δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αλλά στο 32' οι Κρητικοί κέρδισαν την πρώτη τους στημένη φάση και από το κόρνερ ο Καρνιάτης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1!

Ενα λεπτό μετά ο Μυρίλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ στον Ανάκογλου, ο Δέλλας έκανε την πρώτη αλλαγή στο 40' με τον Ντακόλ στη θέση του Τσουκαλά για να πάει ο Γεωργέας στο δεξί άκρο της άμυνας και να γυρίσει λίγο πιο πίσω ο Ανάκογλου, με τους Κιτρινόμαυρους να καθαρίζουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα ήταν ο Ντακόλ, ο οποίος προειδοποίησε με το δοκάρι στο 61' και στη συνέχεια βρήκε δίχτυα, με την ΑΕΚ να βάζει τρία γκολ σε 4 λεπτά και 4 σε 10! Στο 67' ο Ντακόλ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος έκανε το 1-3 και στο 70' ο Ανάκογλου με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το δεύτερο του γκολ για το 1-4! Μέσα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα, ο Ντακόλ είπε να κάνει χατ-τρικ στο 73' με κοντινό σουτ για το 1-5, με τον Δέλλα να έχει βγάλει τον -για ακόμη μία φορά- αρνητικό Πόποβιτς για να μπει ο Γροντής ενώ στη συνέχεια μπήκε και ο Τσουμάγκας αντί του Πεταυράκη.

Το παιχνίδι δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον πλέον αλλά ο Ντακόλ, όπως φάνηκε, ήθελε να αποδείξει ότι πήρε το μήνυμα του Δέλλα (μόνο ο Πόποβιτς δεν καταλαβαίνει τίποτα...) που δικαιολογημένα τον άφησε στον πάγκο μετά την κάκιστη εμφάνιση με την Ραφήνα και στο 88' πέτυχε το τέταρτο γκολ για το τελικό 1-6!

Αγιος Νικόλαος: Μπρόκος, Κωστάκης, Τσανάι, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χριστάκης (74' Μιγιάκοβιτς), Πηγιάκης, Μυρίλλας, Δήμας (46' Γκίκας), Κοκολάκης, Καρνιάτης.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (40' Ντακόλ), Πεταυράκης (78' Τσουμάγκας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Πόποβιτς (66' Γροντής), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα