Και επίσημα εκτός διοργάνωσης Euro 2020

Και επίσημα εκτός διοργάνωσης Euro 2020

Gazzetta team
Και επίσημα εκτός διοργάνωσης Euro 2020

bet365

Όπως αναμενόταν, το Δ.Σ της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κατατεθεί φάκελος για συμμετοχή της χώρας μας στους αγώνες του Euro 2020.

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε τα μέλη ότι τελικά η ελληνική ομοσπονδία δεν θα καταθέσει φάκελο για τους αγώνες της τελικής φάσης της επετειακής διοργάνωσης του Euro 2020. Παράλληλα, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι ο Φερνάντο Σάντο αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική και τα υπόλοιπα μέλη του έδωσαν την εξουσιοδότηση να προχωρήσει στην αντικατάστασή του μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σαρρής τόνισε ότι ο Μισέλ Πλατινί συμφώνησε να διεξαχθεί το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League το καλοκαίρι του 20014 από τον κ. Πιερλουΐτζι Κολίνα, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA. Όσον αφορά την εκπαίδευση των διαιτητών, τα μέλη του Δ.Σ δέχτηκαν την εισήγηση της ΚΕΔ για τον ορισμό των επικεφαλής.

Οι περιφερειάρχες: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας) στην 1η, Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) στη 2η, Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) στην 3η, Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας) στην 4η και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) στην 5η περιφέρεια.

Τα μέλη του Δ.Σ έκαναν αποδεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ώστε να διεξαχθούν τελικά οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στις 14/5/2014 και 21/5/2014, αντί στις 18/5/2015 και 25/5/2014 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένες, λόγω των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών.

 

Τελευταία Νέα