Ραντεβού... αποχώρησης με Σάντος

Δήμος Μπουλούκος
Ραντεβού... αποχώρησης με Σάντος

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι απόψε θα γίνει η κρίσιμη επικοινωνία της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα απαντήσει αρνητικά λόγω ΠΑΟΚ!


Την απάντηση του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση για ανανέωση περιμένουν εδώ και μέρες στην Εθνική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δοθεί.


Το βράδυ θα επικοινωνήσει ο Πορτογάλος με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και θα του αποκαλύψει τις προθέσεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αρκετές ώρες μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο, ότι έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την Εθνική και να συνεχίσει την προπονητική στον ΠΑΟΚ.
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Σάντος θα απαντήσει αρνητικά καθώς έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για πέντε χρόνια, χρήματα που δεν μπορεί να δώσει η ελληνική ομοσπονδία.Μάλιστα σε αυτό το κλίμα ήταν και η συζήτηση που έγινε την Κυριακή μεταξύ Σάντος και Σαρρή, στο περιθώριο της κλήρωσης της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, κατά την οποία ουσιαστικά ο Πορτογάλος φανέρωσε τις προθέσεις του!

Oπως λένε στην ΕΠΟ, ο Γιώργος Σαρρής και οι συνεργάτες έχουν κάνει ήδη, ότι είναι δυνατόν για να τον κρατήσουν, στο πλαίσιο πάντα της οικονομικής κατάστασης της Ομοσπονδίας, που δεν μπορεί, όμως σε καμία περίπτωση να συναγωνιστεί τα χρήματα που δίνει ένας σύλλογος. Την Πέμπτη μάλιστα υπάρχει Δ. Σ. στην ΕΠΟ όπου αναμένεται να επικυρωθεί και το τέλος του Σάντος από την Εθνική, ενώ στο τραπέζι θα πέσουν και τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του...


 

Τελευταία Νέα