Μίτσελ: «Βλέπω την όρεξη στα μάτια των παικτών»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Βλέπω την όρεξη στα μάτια των παικτών»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με μήνυμά του στα social media ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην όρεξη των παικτών του για το μεγάλο ματς με την Γιουνάιτεντ. Προλαβαίνει το παιχνίδι ο Βαλντές.

«Γυρίσαμε σελίδα. Το μυαλό μας είναι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βλέπω στα μάτια τους την όρεξη τους (σ.σ. για τους παίκτες του) για να παίξουν ένα τέτοιο ματς!», έγραψε στο επίσημο προφίλ του στο Facebook ο Μίτσελ. Ο Ισπανός φρόντισε να μιλήσει και στους παίκτες του για την σημασία αυτού του αγώνα και για όλα όσα πρέπει να κάνουν και να δείξουν. Την ίδια στιγμή ο Βαλντές μπήκε την Κυριακή σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς και πρόκειται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ. Δεν θα ξεκινήσει βασικός αλλά λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα