ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 0-1

Νίκος Τσιώκος
ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 0-1

bet365

Η χρυσή αλλαγή της Βέροιας, ο Μπεν έβαλε το πολύτιμο γκολ στο 91' και έδωσε την νίκη-ελπίδα (0-1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες!

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βελλίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Στρούνα δεξιά στην άμυνα, ο Μιχαήλ αριστερά και οι Μπέριος, Κολοβέτσιος στα στόπερ. Στα χαφ οι Λίλα, Τσουκαλάς και μπροστά τους ο Γιάκος δεξιά, ο Κοροβέσης αριστερά και ο Ακόστα στον άξονα. Στην κορυφή ο Ίλιτς.

Για τη Βέροια ο Καντιμοίρης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Γεωργιάδης κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Αμαραντίδης το αριστερό, με τους Βέρτζο, Σισοκό να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ ήταν οι Όστοϊτς, Βεργώνης και μπροστά τους οι Καλτσάς, Μπαργκάν, Παυλίδης. Μοναδικός προωθημένος ο Γκονσάλβες.

Λίγα πράγματα

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τον ΠΑΣ να προσπαθεί να πάρει τα ηνία του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα, με τον ρυθμό να πέφτει και τις φάσεις να είναι ελάχιστες στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη αξιόλογη σημειώθηκε στο 17', όταν ο Μπέριος έπιασε την κοντινή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 23' η Βέροια... ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον ίδιο τρόπο, αφού την κεφαλιά του Καλτσά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βελλίδης. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με ένα εναέριο βολέ του Τσουκαλά από το ύψος της περιοχής στο 39', το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Προσπάθησε ο ΠΑΣ, «χτύπησε» στο 91' ο Μπεν

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για το γκολ που θα τους βάλει σε θέση οδηγού, όμως και πάλι δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, ενώ ο Τσουκαλάς δεν μπόρεσε ούτε στο 63' να βρει δίχτυα, αφού ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε. Έτσι, ο Ντόστανιτς αποφάσισε να ρίξει στο ματς στο 78' τον Μπεν Ναμπουχάνε και αυτός τον δικαίωσε.

Αφού ο Μπαργκάν σούταρε πάνω άουτ από κοντά στο 83', ο Μπεν πήρε την πάσα από τον Γεωργιάδη στο 90'+1' και με κοντινό σουτ νίκησε τον Βελλίδη για να χαρίσει ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στη «βασίλισσα του Βορρά», που εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ.

Man of the match: Στο 78' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στις καθυστερήσεις ο Μπεν Ναμπουχάνε βρήκε δίχτυα χαρίζοντας πολύ σημαντική νίκη στη Βέροια.

Αδύναμος κρίκος: Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ δεν είχε λύσεις στην επίθεση.

Στο ύψος του: Ο Γεωργιάδης φρόντιζε να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του και αυτό έκανε επίσης στο 91' δημιουργώντας το γκολ του Μπεν.

Η γκάφα: Ο Μπαρκάν σούταρε άουτ από κοντά στο 83', ωστόσο αυτή η φάση δε στοίχισε στην ομάδα του, αφού υπήρχε ο Μπεν.

Το στραγάλι: Εύκολο έργο είχε ο Δασκαλόπουλος, που έδειξε όπου χρειάστηκε την κίτρινη κάρτα. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Μέτριο έως κακό ματς στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ δε βρήκε δίχτυα, αυτό έπραξε η Βέροια με πρωταγωνιστή ξανά τον Μπεν και πήρε σημαντικό «διπλό» που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (54' Βίλα), Στρούνα, Ακόστα (79' Σονγκό).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Βεργώνης (69' Τραπ), Παυλίδης (62' Ζεζίνιο), Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες (78' Μπεν Ναμπουχάνε).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα