Γουέστ Μπρομ – Φούλαμ 1-1

Γιώργος Καραμάνος
Γουέστ Μπρομ – Φούλαμ 1-1

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ντεμπούτο (αλλαγή στο 61') στην Πρέμιερλιγκ, αλλά η ισοφάριση (1-1) του Ματέι Βύντρα δεν του επέτρεψε να φέρει γούρι στη Φούλαμ.

Ο Κώστας Μήτρογλου περίμενε πως και πως το ντεμπούτο του στην Πρέμιερλιγκ και είναι φοβερό εάν σκεφτεί κανείς πως αυτό του το χάλασε ο Βύντρα. Εντάξει, δεν είναι ο Λουκάς, αλλά ο Τσέχος δανεικός από την Ουντινέζε, Ματέι, εκείνος που στο 86' δεν επέτρεψε στον Ελληνα επιθετικό να συνδυάσει με νίκη την πρώτη του συμμετοχή με τη Φούλαμ. Φυσικά το 1-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία για τους Λονδρέζους που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Μήτρογλου βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της νέας ομάδας του και πέρασε στον αγώνα στο 61', αντικαθιστώντας τον Ροδαγιέγα. Η Φούλαμ με τον Φέλιξ Μάγκατ στον πάγκο της να γίνεται ο πρώτος Γερμανος προπονητής στο Νησί, είχε προηγηθεί με σουτ του Ντεζάγκα στο 28'. Τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Ελληνας φορ, η ομάδα του πιεζόταν σε τεράστιο βαθμό και ο ρόλος του ήταν άχαρος, μιας και τη μπάλα δεν την πήρε ούτε μία φορά σωστά. Τρεις ήταν οι φορές που προσπάθησα να του την περάσουν, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του και δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Ολη η δουλειά είχε συγκεντρωθεί στα μετόπισθεν της Φούλαμ, όπου οι αμυντικοί έδιωχναν όπως όπως στο τελευταίο ημίωρο. Τελικά ήρθε η ισοφάριση από λάθος του τερματοφύλακα Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος μετά το σουτ του Βύντρα, ενώ απέκρουσε, είδε τη μπάλα να του φεύγει κάτω από το σώμα και να μην την προλαβαίνει στη γραμμή. Ο Ολλανδός πορτιέρο πάντως στις καθυστερήσεις έσωσε τους Λονδρέζους με μία φοβερή απόκρουση στη βολίδα του Μπραντ. Ο Μήτρογλου πήρε λοιπόν την πρώτη γεύση του, η ομάδα του πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και αναμένουμε να τον δούμε στη συνέχεια να είναι υγιής και να πρωταγωνιστεί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα