Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 2-2

Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 2-2

Άκης Παπαβλασόπουλος
Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 2-2

bet365

Την προκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, εξασφάλισε η ΑΕΛ που αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη ήταν αυτή που είχε μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 17΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ με τοπν Βελλίνη, ο Καρανίκας όμως ηταν αυτός που έσωσε την ομάδα του προτού η μπάλα περάσει την γραμμή στην προσπάθεια του Βελλίνη.Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη ήταν εκείνη που κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και στο 24΄ προηγήθηκε στο σκορ, με το γκολ του Γκούρτσα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ οι «σταχυοφόροι», έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ταταρίδη. Η ΑΕΛ έχοντας υπέρ της το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64΄ άγγιξε το 0-2 με τον Στεφανίδη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα με τον Παπαδόπουλο.

Στο 78΄ ήταν η σειρά της «Βασίλισσας του κάμπου», να μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπουσινάκη και παράλληλα να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να ανοίξει και στο 80΄ ο Παπαδόπουλος να χτυπήσει εκ νέου κάνοντας το 2-1.

Οι παίκτες όμως του Γιώργου Στράντζαλη δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 90΄ με τον Μπλέντι, ισοφάρισαν σε 2-2 παίρνοντας με τον τρόπο αυτό την προκρισή τους στον τελικό του θεσμού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ( Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Γκέρμαν, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης, Μπεκιάρης, Αλεξάντροβιτς, Βελλίνης.

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης):
Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης(21΄ Σαββίδης), Σιάκκας, Τσεμπερίδης(24΄ Κουλίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας(51΄Μπουσινάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα