Θύελλα Ραφήνας - ΑΕΚ 1-0

Θύελλα Ραφήνας - ΑΕΚ 1-0

Γιώργος Τσακίρης
Θύελλα Ραφήνας - ΑΕΚ 1-0

bet365

Η αδιάφορη και κακή ΑΕΚ έφαγε γκολ στο 94' από την... Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι και έκανε ήττα (1-0) στη Γ' Εθνική!

Κανείς ΑΕΚτζής δεν έχει την απαίτηση να βάζει η ομάδα 8 και 9 γκολ στα χωριά με τα οποία παίζει φέτος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να παρουσιάζονται αδιάφοροι, ακόμη κι αν δεν υπάρχει βαθμολογικό θέμα... Είναι πολλοί αυτοί που ζητάνε εδώ και καιρό από τον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάσει κάποιους παίκτες για να δείξουν τι αξίζουν αλλά είναι και πολλοί οι παίκτες που χάνουν τις ευκαιρίες όταν τους δίνονται. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο ματς με την Θύελλα Ραφήνας αν εξαιρέσουμε τον Κορδέρο, όλοι οι υπόλοιποι παρουσιάστηκαν από αδιάφοροι ως τραγικοί, όπως για παράδειγμα ο Ράμα που δεν έκανε τίποτα σωστό...

Η Ένωση είχε και πάλι τον κόσμο δίπλα της καθώς πήγαν στο Μενίδι περιμένοντας να δουν μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Τελικά είδαν το αντίθετο... Η ομάδα του Δέλλα ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας και μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά αυτό είναι και το αυτονόητο. Αυτό που δεν είναι αυτονόητο είναι να χάνονται όλες οι ευκαιρίες που έγιναν και από ένα σημείο κι έπειτα οι παίκτες να βγάζουν ουσιαστικά αδιαφορία στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο 30λεπτο οι Κιτρινόμαυροι μπορούσαν να βάλουν 2-3 γκολ και να καθαρίσουν εύκολα αλλά ο τερματοφύλακας Κατσούλης τους σταμάτησε όσες φορές χρειάστηκε ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τα τελειώματα δεν ήταν σωστά.

Βλέποντας τα λάθη που γίνονταν και την κακή εμφάνιση, ασχέτως αν υπήρξαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ο Δέλλας έκανε νωρίς στο δεύτερο τις πρώτες δύο αλλαγές, με τους Γεωργέα και Ράμα να μπαίνουν αντί των Πεταυράκη και Γροντή. Ο Γεωργέας πήγε μπακ, ο Ράμα εξτρέμ και μέχρι το τέλος του αγώνα έκανε μόνο λάθη όταν έπαιρνε την μπάλα... Το παιχνίδι, όπως είναι λογικό, γινόταν προς το μισό της Θύελλας που δεν είχε άλλη επιλογή από το να παίξει αμυντικά, ελπίζοντας ότι αυτό θα είχε αποτέλεσμα. Είχε, αφού οι Κιτρινόμαυροι έπαιζαν με τα νεύρα όλων έτσι όπως παρουσιάζονταν στον αγωνιστικό χώρο, θεωρώντας προφανώς ότι δεν υπήρχε λόγος να τα δώσουν όλα... Ολο αυτό, τελικά, είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει το γκολ μόνο με σουτ, τα οποία είτε έφευγαν άουτ είτε τα έβγαζε ο Κατσούλης.

Ο Βούρας, από την άλλη πλευρά, δεν είχε καθόλου δουλειά από την έναρξη του αγώνα αλλά τελικά αυτός ήταν που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του στο 94', όταν σε μια εκτέλεση κόρνερ η άμυνα... κοιμήθηκε και ο Μητρόπουλος έκανε το 1-0, χαρίζοντας μια ιστορική νίκη στην ομάδα της Ραφήνας και μια ταπεινωτική ήττα στην ΑΕΚ!

Θύελλα Ραφήνας: Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας, Γεραγωτέλης (85' Πασάς), Κατσούγκρης (90' Μητρόπουλος), Ραμπαβήλας (67' Δημοσπύρος).

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (53' Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Γροντής (53' Ράμα), Ανάκογλου, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα