Η... μεγάλη εβδομάδα του Ολαϊτάν!

Δημήτρης Τομαράς
Η... μεγάλη εβδομάδα του Ολαϊτάν!

bet365

Η Λιλ θα έχει ειδική αποστολή στην Ελλάδα για το τσεκάρισμα του Μάικλ Ολαϊτάν στα παιχνίδια με Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκό. Τα... εμπόδια για Τζένοα!

Μετά τις Βαλένθια και Τζένοα οι Γάλλοι ετοιμάζουν νέο ταξίδι στην χώρα μας για να δουν από κοντά τον Ολαϊτάν στις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τον διεθνή Αφρικανό χαφ το πρέσινγκ από την Ευρώπη καλά κρατεί και η επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Εξάλλου και οι τρεις προαναφερόμενες ομάδες εμφανίζονται αποφασισμένες να κάνουν δικό τους τον Μάικλ Ολαϊτάν ενώ η Βαλένθια φέρεται να έχει ήδη κάνει και τις διερευνητικού τύπου... κρούσεις της για εκείνον. Η Λιλ από την άλλη έχει τσεκάρει και πρόσφατα τον Ολαϊτάν όπως θα συνεχίσει να το κάνει διότι θέλει να παρακολουθήσει τον νεαρό άσο σε παιχνίδια δύσκολων συνθηκών και υψηλών απαιτήσεων.

Εκτός των άλλων όπως έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες στο Ολυμπιακός-Γιουνάιτεντ θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη και ουκ ολίγοι σκάουτερ και από άλλες ομάδες της Ευρώπης. Αρκετοί εξ αυτών θα είναι και για το χατήρι του Ολαϊτάν.

Δύσκολα για Τζένοα!

Μπορεί το βλέμμα της Τζένοα να είναι καρφωμένο στον Ολαϊτάν, ωστόσο όπως αναφέρει και τo «calciomercato» η περίπτωση απόκτησής του είναι πολύ δύσκολη. Οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα βάλει «πωλητήριο» στον Νιγηριανό επιθετικό την πρώτη σεζόν, ωστόσο ακόμα και αν γίνει αυτό το κόστος θα είναι υψηλό. Παρ' όλα αυτά, η Τζένοα θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τον Ολαϊτάν και όπως προαναφέραμε, αυτό θα συμβεί στα ματς με Γιουνάιτεντ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα