Μήνυμα Σπανού εν όψει Ξάνθης

Μάκης Σταθάτος
Μήνυμα Σπανού εν όψει Ξάνθης

bet365

Μέσω του Γιάννη Αγγελόπουλου, ο Γιώργος Σπανός ζήτησε από τον Παράσχο και τους παίκτες του Ατρομήτου να κερδίσουν την Ξάνθη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος και η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, επισκέφθηκαν τον Γιώργο Σπανό στην ΓΑΔΑ και συνομίλησαν μαζί του για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών τους ζήτησε να μεταφέρουν στην ομάδα τα εξής: «Την Κυριακή νικήστε και για μένα, δώστε μου αυτήν την χαρά. Μην ανησυχείτε για τίποτα, η ομάδα επί του παρόντος θα συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα».

Στο πλευρό του ο κόσμος

Η απολογία του Γιώργου Σπανού στον ανακριτή Πειραιά θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (22/2) σχετικά με την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου. Εκεί αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι και συγγενείς του, οπαδοί του Ατρόμητου, αλλά και εργαζόμενοι της ΕΤΕΚΑ, προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον Γιώργο Σπανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα