Στο «Μεστάγια» ο τελικός

Γιώργος Καραμάνος
Στο «Μεστάγια» ο τελικός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το γήπεδο της Βαλένθια ορίστηκε ως η έδρα του τελικού του Κόπα ντελ Ρέι μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και η Ισπανική Ομοσπονδία συμφώνησαν και όρισαν ως έδρα του φετινού τελικού του Κόπα ντελ Ρέι το «Μεστάγια». Εκεί, στο γήπεδο της Βαλένθια οι δυο τους είχαν λύσει για τελευταία φορά τις διαφορές τους στο Κύπελλο το 2011, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να καρφώνει με κεφαλιά στην παράταση το 1-0 και να χαρίζει την κούπα στην ομάδα του.

Από το 1926 και το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2 θα είναι συνολικά η 10η φορά φορά που το «Μεστάγια» θα φιλοξενήσει τελικό του θεσμού. Στο εν λόγω γήπεδο η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το Κύπελλο τέσσερις φορές, η Ρεάλ τρεις και η Εσπανιόλ δύο. Το νέο ραντεβού για το Clasico έχει δοθεί για τις 16 Απριλίου (22:30).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα