Ο Πλατινί μιλάει από την Τούμπα!

Ο Πλατινί μιλάει από την Τούμπα!

Gazzetta team
Ο Πλατινί μιλάει από την Τούμπα!

bet365

Ο Μισέλ Πλατινι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 18:00 και αμέσως μετά την μεταφορά του στο ξενοδοχείο, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου από την Τούμπα!

Ο πρόεδρος της UEFA θα μείνει στο «Μακεδονία Παλλάς» του Ιβάν Σαββίδη και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους «αετούς». Πριν το ματς, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η άφιξη του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί στη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα και μετά τη μεταφορά του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» αναμένεται στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.30, όπου και θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου εγκαινιάζοντας την ανακαινισμένη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, τον οποίο θα συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ο αναπληρωτής γ.γ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο σύμβουλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA Φερνάντο Γκόμεζ και ο επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της UEFA Κέβιν Λαμούρ, καθώς και η αποστολή των παραγόντων της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, όπου θα τους παρατεθεί δείπνο από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Η αντιπροσωπεία της UEFA και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (21/02) για την Αθήνα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα