Πιο εύκολο το ντέρμπι!

Πιο εύκολο το ντέρμπι!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Πιο εύκολο το ντέρμπι!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει πως είναι πολύ πιο εύκολο για τον Αναστασίου να προετοιμάσει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά για τον Εργοτέλη.

Το λένε όλοι οι προπονητές το λέει και ο Αναστασίου, που κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα, για να πείσει τους παίκτες του, ότι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπάρχει και άλλο ένα παιχνίδι, που είναι μεγάλη ανάγκη να το πάρει ο Παναθηναϊκός αυτό με τον Εργοτέλη. Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά για το παιχνίδι της Κυριακής. Και ο λόγος είναι απλός. Το ντέρμπι το περιμένουν όλοι οι παίκτες, που ξέρουν πως ότι κάνουν σε αυτό το παιχνίδι θα το εισπράξουν διπλάσια, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Αυτό από μόνο του κάνει τους παίκτες να εμφανίζονται απόλυτα συγκεντρωμένοι, να τα δίνουν όλα και να μην χρειάζεται να τους πει τίποτα ιδιαίτερο μέσα στην εβδομάδα ο προπονητής. Αντίθετα, όταν πριν το ντέρμπι αντιμετωπίζεις μία ομάδα μικρομεσαία, όπως είναι ο Εργοτέλης χρειάζεται προσπάθεια ο προπονητής να πείσει τους παίκτες να βγάλουν από το μυαλό τους τον Ολυμπιακό και να το έχουν μόνο στον Εργοτέλη. Για αυτό είναι πολύ πιο εύκολο για τον Αναστασίου να προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Τα ίδια περίπου είπε και ο Κοτσόλης. Χρόνια στα γήπεδα με μεγάλη εμπειρία ξέρει πόσο επικίνδυνα είναι τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό της Κυριακής. Που γίνεται σε καλή ποδοσφαιρική ώρα, δηλαδή στις τρεις το μεσημέρι, με την ομάδα να προέρχεται από τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού, ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο με στόχο να απολαύσει θέαμα και να χαρεί μία ακόμα νίκη της ομάδας του.

ΥΓ: Για τη συνάντηση Γιαννακόπουλου και Αλαφούζου και το αποτέλεσμά της θα τοποθετηθώ τις επόμενες ημέρες και μόλις έχω μία ξεκάθαρη εικόνα το τι έγινε και που πάμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.