Με τη βοήθεια της Τούμπας

Με τη βοήθεια της Τούμπας

Γιώργος Βροντάκης
Με τη βοήθεια της Τούμπας

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League (20:00, ΑΝΤ1) με το γήπεδο να είναι κατάμεστο.

Ο δικέφαλος δεν είναι το φαβορί κόντρα στους Πορτογάλους, όμως, αυτό θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την τεέράστια βοήθεια του κόσμου του, αφού η Τούμπα θα είναι καμίνι και θα σπρώξει τους παίκτες του Χουμπ Στέφενς προς τη νίκη.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από την εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη και Τζαβέλλα. Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Λίνο.

Ο Μαντούρο θα αποτελέσει το αμυντικό χαφ, έχοντας για εσωτερικούς μέσους τους Λάζαρ και Κάτσε. Στα φτερά της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Στοχ και ο Λούκας ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Γκσπούρνινγκ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Νίνης, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζόρζε Ζέσους θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Όμπλακ κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στόπερ τους Λουιζάο, Ζαρντέλ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μάξι Περέιρα και στο αριστερό ο Σάλβιο.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Φέισα, έχοντας δίπλα του τον Εντσο Πέρες, ενώ στα πλάγια θα κινούνται ο Σουλεϊμάνι και ο Καβαλέιρο. Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Ροντρίγκο και ο Λίμα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα