Αποφασίζει ο «Κατσούρ» για ΑΕΚ

Gazzetta team
Αποφασίζει ο «Κατσούρ» για ΑΕΚ

bet365

Πρόταση διετούς συμβολαίου έχει στα χέρια του από την ΑΕΚ ο Κώστας Κατσουράνης και φέρεται να είναι κοντά στο να την κάνει αποδεκτή.

Ξανά στο προσκήνιο του Δικεφάλου ο άσος του ΠΑΟΚ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Θεσσαλονικείς. Η περίπτωση του διεθνούς μέσου έδειχνε να έχει «παγώσει» εδώ και καιρό για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάθε άλλο παρά τον είχε βγάλει από τη λίστα του.

'Επειτα από νέα πρόταση που έκανε ο ίδιος στους Μπάγεβιτς και Μελισσανίδη, η περίπτωσή του απασχολεί έντονα και πάλι την Ένωση, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει στον διεθνή άσο πρόταση διετούς συμβολαίου σύμφωνα με τη «Sportday». Πλέον είναι στο χέρι του «Κατσούρ» να την κάνει αποδεκτή, με τον παίκτη να είναι κοντά στο να πει το «ναι» όπως αναφέρεται, επιστρέφοντας στην παλιά του ομάδα για να κλείσει την καριέρα του.

Ο λόγος πάντως που δεν το έχει κάνει ως τώρα δεν είναι οικονομικός, αλλά περισσότερο ηθικός, αφού ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις και -με δεδομένο και τις καλές σχέσεις Σαββίδη-Μελισσανίδη- δεν θα ήθελε να γνωστοποιηθεί ενδεχόμενη συμφωνία του με άλλη ομάδα πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα