Νέο πλήγμα με Βαλντές

Νέο πλήγμα με Βαλντές

Gazzetta team
Νέο πλήγμα με Βαλντές

bet365

Υποτροπή στον μυϊκό του τραυματισμό υπέστη ο Νέλσον Βαλντές και... χάνει την Γιουνάιτεντ! Αγώνα δρόμου θα δώσει ο Παραγουανός για το ντέρμπι.

Πλήγμα με Βαλντές ξανά στον Ολυμπιακό, με τον Παραγουανό να χάνει όπως όλα δείχνουν το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τρίτης. Ο παίκτης υπέστη υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό από το ντεμπούτο του και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση με τους «κόκκινους». Ο Παραγουανός φαίνεται πως... πίεσε τον εαυτό του, αφού επιθυμούσε διακαώς να παίξει με τη Μάντσεστερ, κάτι που του γύρισε μπούμερανγκ. Ετσι, ο Βαλντές θα κάνει τα πάντα, ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού στις 2 Μαρτίου. Ολαϊτάν και Σαβιόλα θα είναι το επιθετικό δίδυμο των Πειραιωτών, ενώ μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείεται κάποιος από τους δυο να ξεκουραστεί ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα