Σαρρής: «Οι απόπειρες θα πέσουν στο κενό»

Σαρρής: «Οι απόπειρες θα πέσουν στο κενό»

Gazzetta team
Σαρρής: «Οι απόπειρες θα πέσουν στο κενό»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, απάντησε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόθεσή του να παραιτηθεί και για δίωξη, τονίζοντας ότι κάθε απόπειρα να πληγεί υτο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πέσει στο κενό.

Ο Σαρρής με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρθηκε στα ρεπορτάζ περί δίωξης για παραβίαση εισαγγελικής εντολής στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται.

Αναλυτικά:

«Εσχάτως έχουμε γίνει θεατές μιας προσπάθειας από διάφορα κέντρα να δρομολογούν διαδικασίες πριν από τους εισαγγελείς, να αποφασίζουν και να εκδίδουν ετυμηγορίες πριν απ' αυτούς, αλλά και να προβλέπουν ως άλλοι... mentalists, πως δήθεν σκέπτομαι να παραιτηθώ.

Κάθε απόπειρα, από όπου και αν προέρχεται, να πληγεί το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να δρομολογηθούν διοικητικές ή άλλες εξελίξεις από εξω-ποδοσφαιρικά κέντρα θα πέσει, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, στο κενό.

Το ποδόσφαιρο είναι σε γνώση όσων σχεδιάζεται να εξελιχθούν και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο τις θεσμικές κατακτήσεις του».

 

Τελευταία Νέα