«Λέο o πρώτος της Αγγλίας!»
Η καταλανική El Mundo υποδέχθηκε την ήττα των Μπαλουγράνα στα... αγγλικά! Ένα τεράστιο «Υeees!» με του καταλανού να πανηγυρίζουν βρίσκεται στο πρωτοσέλιδό της! «Οι Καταλανοί απόλαυσαν ένα 2-0 επί της Σίτι με γκολ του Μέσι και του Άλβες, φέρνοντας το σύλλογο με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά». Η Marca γράφει: «Η Μπάρτσα έβγαλε νοκ άουτ τη Σίτι και προσθέτει: «Οι μπλαουγράνα πέτυχαν έναν μεγαλοπρεπή θρίαμβο που πρακτικά τους φέρνει στους "8".».
Παράλληλα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λέο Ι, της Αγγλίας!», χρίζοντας τον Λέο ως... βασιλιά! Η «Μπάρτσα διέλυσε τη Σίτι», γράφει η As, ενώ η Sport τονίζει: «Κατευθείαν στα προημιτελικά! Η Μπάρτσα καθάρισε με γκολ του Μέσι με πέναλτι και του Ντάνι Άλβες. Οβίδα στην Ευρώπη!». Η Vanguardia κάνει λόγο για τους «αφέντες της μπάλας» και τονίζει ότι: «Τα αφεντικά της μπάλας κατέκτησαν ένα γήπεδο σχεδόν απόρθητο, με μάθημα εξυπνάδας στο πρώτο μέρος και εξουσίας στο δεύτερο».
Στην Αγγλία, η Sun περνά από... γενεές δεκατέσσερις τον Ντεμικέλις. «Γιατί το έκανες Ντεμικέλις;» αναρωτιέται στην ηλεκτρονική της έκδοση ενώ η έντυπη τα... ρίχνει στον προπονητή: «Γιατί να επιλέξεις τον Demwit; Η Σίτι πληρώνει το τίμημα ενώ ο Πελεγρίνι τα θαλάσσωσε ξανά». «Οι παίκτες της Σίτι κατέθεσαν τα όπλα και έχασαν την άμυνα, γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι», τονίζει η Independent ενώ φυσικά υπάρχουν αναφορές και για τον διαιτητή.
«Ο Γολγοθάς της Σίτι ολοκληρώθηκε με τον Πελεγκρίνι να είναι τρελαμένος με τον διαιτητή», γράφει ο Guardian ενώ η Telegraph προτείνει στον Χιλιανό να... αρχίσει να κατασκευάζει γέφυρες σύντομα, κάνοντας τον συσχετισμό με το παρατσούκλι του που είναι «μηχανικός». «Τρικλοποδιά», έγραψε η Daily Mail, τονίζοντας: «Το ευρωπαϊκό όνειρο της Σίτα έγινε συντρίμμια μετά το πέναλτι του Λέο Μέσι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
