«Ο Παναιτωλικός ονειρεύεται Ευρώπη!»

Θάνος Σαρρής
«Ο Παναιτωλικός ονειρεύεται Ευρώπη!»

bet365

O Μίλαν Μπόγιοβιτς σκόραρε και στο ματς του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα και μιλάει στο gazzetta.gr για τους στόχους, το απόρθητο Αγρίνιο, την ΑΕΚ και το... σέξι πανό!

Το Αγρίνιο παραμένει απόρθητο κάστρο! Παρότι ο Παναιτωλικός τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, διατήρησε το 2-1 και πήρε μια ακόμα νίκη, παραμένοντας αήττητος εντός έδρας! Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς ήταν εκείνος που στο 7' άνοιξε το σκορ και μιλάει στο gazzetta.gr για το ματς, την έκπληξη που αντιμετώπισε μετά το τέρμα που πέτυχε και τα σενάρια για την ΑΕΚ!

Συνεχίζετε χωρίς ήττα στο γήπεδο σας. Πιστεύεις το σερί μπορεί να διατηρηθεί;

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε χάσει στο Αγρίνιο. Παίζουμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι εύκολο να το κάνουμε επειδή έχουμε πολύ καλούς οπαδούς. Και ξέρουμε πως να παίζουμε στην έδρα μας. Όποιος έρχεται στο Αγρίνιο έχει πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Στο μέλλον έχουμε πέντε παιχνίδια στην έδρα μας και δεν είναι εύκολα. Έχουμε να παίξουμε με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και άλλες ομάδες. Αλλά σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω να τελειώσουμε την χρονιά αήττητοι».

Απέναντι στον Απόλλωνα μπήκατε πολύ δυνατά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα σας άλλαξε...

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά. Σκοράραμε γρήγορα και μετά πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Παίξαμε ωραία και με αυτοπεποίθηση, τα είχαμε όλα στα παιχνίδι μας. Μετά όμως ο Απόλλων πέτυχε γκολ και μας προκάλεσε άγχος. Παίξαμε νευρικά και όχι καλά. Κυριάρχησαν οι μακρινές μπαλιές και είχαμε πρόβλημα. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία».

Σκόραρες ξανά απέναντι στον Απόλλωνα...

«Ναι, πέτυχα ξανά γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου, αλλά δεν παίζω μόνο για αυτό. Θέλω να μάχομαι για την ομάδα. Να παίζω και για τους άλλους. Να δίνω ασίστ, να μαρκάρω. Δεν σκέφτομαι μόνο το γκολ. Αλλά ως επιθετικός, φυσικά και το χαίρομαι. Είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα μου κερδίζει και όταν αυτό συνοδεύεται με δικό μου γκολ, τότε η χαρά είναι διπλή .»

Γκολ όμως πέτυχε πάλι και ο Καμαρά, που στα 37 του κάνει τρομερά πράγματα...

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του. Νομίζω κάνουμε ένα πολύ δυνατό δίδυμο και ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί, γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Όταν σκόραρες βγήκε ένα πανό για σένα. Οι φίλοι σου;

«Ναι, ήταν οι φίλοι μου! Μου έκαναν έκπληξη, δεν ήξερα ότι θα έρθουν. Όταν σκόραρα έβγαλαν ένα πανό με τη φωτογραφία μου και έγραφε: "Είμαι σέξι και το ξέρω"! Το άνοιξαν και όταν το είδα... έμεινα! Ήταν μια φοβερή έκπληξη».

Στην άκρη του μυαλού σας σκέφτεστε την Ευρώπη, ακόμα και από την έκτη θέση σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν πάρει άδεια;

«Το ελπίζω. Έχουμε όνειρα για την Ευρώπη, αλλά φυσικά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Έχουμε όνειρα, αυτοπεποίθηση και θα δούμε στο τέλος. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας».

Το συμβόλαιό σου λήγει στο τέλος της σεζόν. Το όνομά σου έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ...

«Έχω ακούσει για την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είμαι χαρούμενος στο Αγρίνιο. Το μυαλό μου είναι εδώ και θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Μετά θα μιλήσω με τη διοίκηση και με τον μάνατζέρ μου θα αποφασίσουμε. Η ΑΕΚ πάντως είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και χαίρομαι που δείχνουν ενδιαφέρον».

Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα;

«Αν εξαιρέσεις την πρώτη θέση, υπάρχει ενδιαφέρον επειδή γίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή και για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από όλους. Και φυσικά από εμάς, που θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα