Τα σενάρια παραμονής του Αρη

Τα σενάρια παραμονής του Αρη

Θοδωρής Βασίλης
Τα σενάρια παραμονής του Αρη

bet365

Ο Άρης παραμένει ουραγός και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Το gazzetta.gr αναλύει όλα τα σενάρια παραμονής του και καταλήγει ότι θέλει μόνο νίκη την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της Βέροιας και πλέον η παραμονή για τους «κιτρίνους» δυσκόλεψε αφάνταστα.

Ο Άρης στα τρία παιχνίδια με Πανιώνιο-Βέροια-Πλατανιά παίζει το μέλλον του στην Σούπερ Λίγκα. Και αν με τον Πανιώνιο αναπτέρωσε τις ελπίδες του, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια έκανε ένα βήμα προς τα πίσω. Έτσι, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πλέον ο αγώνας της Κυριακής με τον Πλατανιά έχει χαρακτήρα τελικού. Οι «κίτρινοι» αυτή την στιγμή και με εννιά αγωνιστικές να απομένουν, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς και υπολείπονται τέσσερις βαθμούς από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, κι επτά βαθμούς από την 15η θέση και την απευθείας σωτηρία.

Πλέον τα περιθώρια για τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχουν στενέψει επικίνδυνα και αν δει κανείς το πρόγραμμα οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας, αφού σε περίπτωση που δεν έρθουν οι έξι βαθμοί τότε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πρέπει να ετοιμάζονται για την Football League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

26η αγωνιστική
Πλατανιάς-Άρης

Το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά είναι όλα τα λεφτά για τον Άρη. Ο Πλατανιάς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ έχοντας αβαντάζ τεσσάρων βαθμών από τους Θεσσαλονικείς. Καταλαβαίνει κανείς ότι άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα σφίξει και άλλο την θηλιά γύρω από το λαιμό των «κιτρίνων».

27η αγωνιστική
Άρης-ΟΦΗ

Το δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη μετά από αυτό με τον Πλατανιά. Σε περίπτωση που η ομάδα έχει αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα του Πλατανιά τότε ο Άρης θα έχει αναπτερώσει τις ελπίδες του και κόντρα σε έναν αδιάφορο αντίπαλο θα έχει τον πρώτο λόγο. Όλα αυτά βέβαια, δεν θα έχουν καμία σημασία αν κόντρα στον Πλατανιά θα έχει έρθει η ήττα αφού τότε ο Άρης θα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

28η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Άρης

Εδώ αρχίζει ο γολγοθάς για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου αφού θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει βαθμούς απέναντι σε καλύτερης δυναμικότητας ομάδες. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην Λεωφόρο κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που θα παλεύει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και μάλλον θα πρέπει να ψάξει αλλού για βαθμούς.

29η αγωνιστική
Άρης-ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Οι «κίτρινοι» εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, θα έχουν και αυτό του γοήτρου για να πάρουν εκδίκηση για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Κι εδώ όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα αφού ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Άρη να υπερβάλουν εαυτούς για να πάρουν το τρίποντο.

30η αγωνιστική
Πανθρακικός-Άρης

Στη συνέχεια ο Άρης έχει πονηρή έξοδο στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι καλύτερη αλλά λογικά θα είναι και αδιάφορη, αφού ήδη θα έχει σωθεί και με το κίνητρο να είναι στην πλευρά των «κιτρίνων» μπορεί να έρθει και το διπλό.

31η αγωνιστική
Άρης-Εργοτέλης

Τελευταίος αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι επίσης σε μία αδιάφορη ομάδα αφού ο Εργοτέλης θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή και δεν αποκλείεται μάλιστα να αγωνιστεί και με παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά στα πόδια τους. Λογικά αν ο Άρης χρειάζεται τη νίκη θα την πάρει.

32η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Άρης

Στη συνέχεια ακολουθεί το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα μπορούσε να φανταστεί ο Σούλης Παπαδόπουλος. Στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος θα κάνει φιέστα για να πανηγυρίσει άλλο ένα πρώτάθλημα. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλό στον Πειραιά, αφού η ομάδα του Μίτσελ είναι ανώτερη και δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το τρίποντο.

33η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης-Άρης

Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Άρη σε μία δύσκολη έδρα;. Ο Αστέρας θα θέλει τους βαθμούς για την εξασφάλιση της πεντάδας και το τρίποντο θα αποτελεί μονόδρομος. Ο Άρης θα πρέπει να κάνει ξανά την υπέρβαση και να αποδράσει από την Τρίπολη με βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει ζωντανός.

34η αγωνιστική
Άρης- ΠΑΣ Γιάννινα

Οι «κίτιρνοι» τελειώνουν το πρωτάθλημα υποδεχόμενοι τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες λογικά θα είναι αδιάφοροι οπότε παρουσιάζεται μία χρυσή ευκαιρία να έρθουν οι τρεις βαθμοί αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκετοί για την σωτηρία.

Τα πράγματα είναι απλά για τον Άρη. Η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο και κόντρα στον Πλατανιά την Κυριακή παίζει την κατηγορία. Σε περίπτωση νίκης αναπνέει και παραμένει ζωντανός, ενώ σε περίπτωση ήττας τότε θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα της Football League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα