ΠΑΟΚ αλά... Σάντος!

ΠΑΟΚ αλά... Σάντος!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ αλά... Σάντος!

bet365

Την τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα του δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, κάτι που είχε να συμβεί από την εποχή Σάντος και την περίοδο 2007-08.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την Τούμπα, ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων κι έφυγε με άδεια χέρια από την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Αισίως στις τέσσερις διαδοχικές ήττες οι Θεσσαλονικείς εκτός έδρας, αφού είχαν προηγηθεί κατά σειρά εκείνες από Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Πανιώνιο.

Αυτό βέβαια δεν είναι το χειρότερο σερί που είχαν ποτέ μακριά από το γήπεδό τους οι «ασπρόμαυροι», καθώς θα πρέπει να ανατρέξουμε μόλις έξι χρόνια πριν για να βρούμε μία παρόμοια επίδοση, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα τότε να φτάνει τις πέντε σερί ήττες!

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2007-8, έχασε με 1-0 στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη με τον Γιώργο Παράσχο να απολύεται μετά από αυτό το αποτέλεσμα και να αναλαμβάνει ο Φερνάντο Σάντος. Έπειτα όμως έχασε εκτός έδρας και από Παναθηναϊκό (2-0), Άρη (3-1), Ολυμπιακό (2-1), για να έρθει η πέμπτη ήττα σε... γνώριμα λημέρια και συγκεκριμένα στην Τρίπολη (2-0)!

Τελικά ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την 9η θέση με 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν και μάλιστα ο συνολικός εκτός έδρας απολογισμός του έφτασε στο 1-3-11!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα