Και για το γούρι τον κρατάς!

Και για το γούρι τον κρατάς!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Και για το γούρι τον κρατάς!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta δύο λόγια για το…μέλλον του μεγάλου Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό.

Έγραφα προχθές ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω σε ένα διάστημα αγώνα του Ολυμπιακού μαζί οτυς Ιμπαγάσα, Τσόρι και Σαβιόλα, τους τρεις έμπειρους Αργεντίνους με την υψηλή τεχνική.

Τελικά ούτε χθες μου έκανε το χατίρι ο Μίτσελ, αφού είχε μεν στο τελευταίο ημίωρο του ματς με τον Πλατανιά τον Κάνιο και τον Σαβιόλα, αλλά όχι και τον Τσόρι-λογικά, ωστόσο, τον έκανε αλλαγή, αφού τα είχε...φτύσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό.

Όμως, η παρουσία και μόνο του Ιμπαγάσα μας έδωσε μία έξοχη ποδοσφαιρική παράσταση για άλλη μία φορά. Κι ως συνήθως, εδώ και δύο χρόνια, μας δημιούργησε το γνωστό ερωτηματικό για το καλοκαίρι, οπότε και θα πλησιάζει ολοταχώς στα 38 του: να μείνει και του χρόνου στην ομάδα; Ερώτημα που είχαμε και στα 36, αλλά και στα 37 του!

Να σας πω κάτι; Όταν βλέπεις ένα παίκτη, είτε 36, είτε…40, να μπαίνει 10 η, 20 η, 30 η, 40 λεπτά και να σε βοηθάει έτσι, αρχίζεις και το σκέφτεσαι αλλιώς. Ξεχνάς και την ηλικία του ρε αδελφέ. Και λες, τι έχω να χάσω; Μία θέση στο ρόστερ; Οκέϊ. Αλλά που να βρεις τέτοια κλάση για να φέρεις στην Ελλάδα. Εντάξει, θα κοιτάξεις να βρεις ένα παικταρά στα χαφ, αλλά με τον Ιμπαγάσα σαν το παλιό καλό κρασί, δεν μπορείς παρά να μπεις στη διαδικασία του τύπου, «δηλαδή κακό είναι να τον έχω κάποια ματς στον πάγκο και ένα τέτοιο καλλιτέχνη;».

Άσε που είναι και το άλλο. Είσαι Μαρινάκης, έχεις αναλάβει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και μία από τις πρώτες σου μεταγραφές είναι ο Ιμπαγάσα. Και είναι ο μοναδικός που έχει παραμείνει από όλες τις μεταγραφές σου εκείνο το καλοκαίρι. Και τον έχεις τέσσερα χρόνια στην ομάδα κι έχεις πάρει τέσσερα πρωταθλήματα!

ΚΑΙ για το γούρι τον κρατάς!

Το "και" με κεφαλαία-το διευκρινίζω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση. Γιατί εννοείται πως τον κρατάς (αν κι εφόσον, γιατί όλα αυτά είναι δικές μου σκέψεις, όχι πληροφορίες από τον Ολυμπιακό), πολύ απλά γιατί έχει ποδοσφαιρικά...αβγά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.