ΑΕΚ - Περιστέρι 8-1

ΑΕΚ - Περιστέρι 8-1

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Περιστέρι 8-1

bet365

Ο Α.Ο. Περιστερίου πλήρωσε ακριβά το 0-0 του πρώτου γύρου καθώς η ΑΕΚ του έριξε οκτώ (8-1) σε χαλαρό ρυθμό στο άδειο ΟΑΚΑ.

Με την άνοδο να έχει εξασφαλιστεί, ο στόχος της ΑΕΚ είναι το καλό ποδόσφαιρο και τα πολλά γκολ σε κάθε ματς ώστε να περνάει πιο ευχάριστα ο καιρός. Το ΟΑΚΑ ήταν χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας και με το Περιστέρι αλλά οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα έκαναν αυτό που έπρεπε και το έκαναν από νωρίς.

Ο Μπρέσεβιτς έβαλε δύο γρήγορα-γρήγορα, με ωραία κεφαλιά στο 8' και με πλασέ από κοντά στο 11', για το 2-0 και από εκεί και πέρα το μόνο ενδιαφέρον ήταν αν η ΑΕΚ θα συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό. Συνέχισε, αφού το Περιστέρι στον πρώτο γύρο είχε καταφέρει, μυστήριο πώς, να πάρει ισοπαλία... Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν ό,τι ήθελαν καθώς δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Πλατέλλας στο 26' με ωραία ατομική ενέργεια βγήκε τετ α τετ για το 3-0 και το 4-0 ήρθε στο 38' με τον Ντακόλ, που πήρε την... λόμπα του Πλατέλλα και αφού κατέβασε με το κεφάλι πλάσαρε σωστά.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε κάποιες φάσεις και το Περιστέρι, κυρίως από απροσεξίες των Κιτρινόμαυρων.

Το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν με αρκετά γκολ καθώς η ΑΕΚ πάντα ανεβάζει την απόδοση της σε αυτό και παράλληλα φαίνεται και η διαφορά της στη φυσική κατάσταση σε σχέση με όλους τους αντιπάλους της. Τα πράγματα, τελικά, εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο Δέλλας καθώς οι παίκτες του συνέχισαν να σκοράρουν εύκολα. Στο 51' ο Πλατέλλας έδωσε έτοιμο γκολ στον Πόποβιτς για το 5-0 και στο 54' ο ορεξάτος Πλατέλλας έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ, αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και πλασάροντας με φάλτσο, για το 6-0.

Το γκολ του Περιστερίου στο 58' (6-1), με το σουτ του Μπέλη στην κίνηση, δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τους Κιτρινόμαυρους καθώς ήξεραν ότι όποτε ήθελαν θα έβαζαν γκολ και επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, με το 7-1 του Ντακόλ στο 73' από το γύρισμα του Τσουκαλά, και με το 8-1 από το χατ-τρικ του Πλατέλλα στο 75', μετά από πάσα του Γροντή. Ο τελευταίος, μαζί με τους Σταθάκη και Τσεβά, μπήκαν ως αλλαγές για την Ένωση, που έριξε την δεύτερη 8άρα της φέτος, «τιμώρησε» το Περιστέρι για το 0-0 του πρώτου γύρου (πρώτης της γκέλα στο πρωτάθλημα) και συνέχισε τα μεγάλα σκορ καθώς κάνει πλάκα στην κατηγορία...

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (65' Σταθάκης), Κορδέρο (79' Τσεβάς), Ανάκογλου, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (73' Γροντής).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τικταπανίδης (77' Κέμπας), Π.Πλέστης (55' Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Χ.Πλέστης, Συράκος (82' Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα