Γίνεται Κινέζος ο Ιγκλέσιας

Γίνεται Κινέζος ο Ιγκλέσιας

Μάκης Σταθάτος
Γίνεται Κινέζος ο Ιγκλέσιας

bet365

Τελειωμένη υπόθεση είναι η μετακόμιση του Ματίας Ιγκλέσιας από τώρα στην Κίνα για λογαριασμό της Τσάνγκστουν Γιατάι, καθώς ήταν θέμα χρόνου να καταβληθεί η ρήτρα (350.000 ευρώ) στον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr για να ολοκληρωθεί το deal, ο Ιγκλέσιας θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου προετοιμάζεται η νέα του ομάδα, θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αμεσα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση -μέσω e-mail- από την Γιατάι, πως όντως αποδέχεται τους όρους του Ατρόμητου και έπειτα είναι θέμα λεπτών (γίνεται ηλεκτρονικά μέσω UEFA) να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Εφόσον τηρηθεί πιστά το συμφωνητικό και δεν ζητηθεί από τους Κινέζους κάποια αλλαγή σε οποιοδήποτε όρο, τότε και επίσημα ο Ιγκλέσιας θα είναι ποδοσφαιριστής της Γιατάι, με την ομάδα του Περιστερίου.

Έτσι ο κύκλος του Αργεντινού χαφ στο Περιστέρι έκλεισε κατόπιν της δικής του σφοδρής επιθυμίας για ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (450.000 ευρώ ετήσιες απολαβές).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα