Τέλος ο Παναγόπουλος από Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Παναγόπουλος από Πανιώνιο!

bet365

Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο είναι ραγδαίες. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί από το Σάββατο ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει άλλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τους Αντώνη Μανίκα και Δημήτρη Τερεζόπουλο να καθοδηγούν την ομάδα στο κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήδη πάντως, έχει βρεθεί η διάδοχη λύση με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι ο επόμενος προπονητής ο οποίος πιάνει δουλειά από την Δευτέρα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου και ήδη αναμένονται διοικητικές αλλαγές αφού ομάδα επιφανών Πανιώνιων ετοιμάζεται να μπει στην διοίκηση σε μία προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν άμεσα και το αγωνιστικό κομμάτι, αφού αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Μάλιστα, ήδη έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του με τον Νίκο Αναστόπουλο να αναλαμβάνει από την Δευτέρα.

Πάντως, στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πάγκο θα είναι οι Αντώνης Μανίκας και Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα